Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Φεύγει για χάρη της Εθνικής ο Χέσκεϊ

heskey2.jpgΈτοιμος να αποχωρήσει από την Άστον Βίλα είναι ο Εμίλ Χέσκεϊ προκειμένου να κρατήσει ζωντανό το όνειρο συμμετοχής του στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Ο 31χρονος επιθετικός, αποτελεί αυτή την εποχή μία από τις βασικές επιλογές στην ενδεκάδα της χώρας του, κάτι που δεν συμβαίνει όμως με την ομάδα του.

Ωστόσο, ο Φάμπιο Καπέλο έχει δηλώσει ότι όποιος παίκτης δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, δεν θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στην αφρικανική χώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτσι ο Χέσκεϊ σκέφτεται να αναζητήσει ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

«Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, θα πρέπει να σκεφτώ την επόμενη κίνησή μου, αλλά πρώτα θα μιλήσω με τον προπονητή μου στην Άστον Βίλα για ποιον λόγο παίζω στην Εθνική και όχι στην ομάδα μου. Δεν το ξέρω αυτό», τόνισε ο Άγγλος φορ, ο οποίος παρά τα 4 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε τον περασμένο Ιανουάριο η Βίλα για να τον πάρει από τη Γουίγκαν, δεν φέρεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μάρτιν Ο΄ Νιλ.

Φέτος έχει ξεκινήσει μόνο σε 3 ματς και έχει γίνει αλλαγή σε 4, ενώ ακόμα δεν έχει βρει δίχτυα. «Ξέρω ότι πρέπει να προσπαθώ και να αντιμετωπίσω την κατάσταση την κατάλληλη στιγμή. Αλλά δεν πρόκειται ποτέ να τα παρατήσω διότι είναι ένα ακόμα εμπόδιο που καλούμαι να ξεπεράσω», πρόσθεσε ο Χέσκεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: