Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

«Παράνομη κατασκοπεία από Μοράτι»!

Εντός της εβδομάδας θα αρχίσει στη Νάπολη η δίκη για το Calciopoli, χωρίς να εμπλέκονται ομάδες αυτή τη φορά παρά μόνο τα φυσικά πρόσωπα που ήταν μπλεγμένα. Τα δύο κεντρικά, ο Λουτσιάνο Μότζι και ο Πάολο Μπέργκαμο (υπεύθυνος καταρτισμού των πινάκων διαιτησίας) καταγγέλουν ότι υπήρχε παράνομη κατασκοπεία από την πλευρά της Ιντερ και δεν αποκλείεται να κληθούν να καταθέσουν στενοί συνεργάτες του Μάσιμο Μοράτι και χορηγοί των νερατζούρι!


Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Τζουλιάνο Ταβαρόλι, σημαίνων στέλεχος της Telecom που μέσω της Pirelli είχε σχέσεις με την Ιντερ, παρακολουθούσε παράνομα τα κινητά των Μότζι, Μπέργκαμο, Ντε Σάντις, Παϊρέτο και Ρακαλμπούτο (διαιτητές οι τρεις τελευταίοι), καθώς επίσης και ποδοσφαιριστών, για λογαριασμό του Μοράτι!

Ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα, ο Μπέργκαμο δεν πήρε τίποτα πίσω και τόνισε: «Είναι σαφές ότι θα πρέπει να έρθει να καταθέσει και ο Ταβαρόλι και να μας εξηγήσει με ποιο δικαίωμα παρακολουθούσε κινητά τηλέφωνα, κατόπιν εντολής των Μοράτι και Φακέτι. Αν δεν κάνω λάθος, είναι παράνομο κάτι τέτοιο. Έτσι δεν είναι;».

Ο Μότζι, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι «υπάρχουν αποδείξεις, σε διάφορους φακέλους, για την παραγγελία που είχε κάνει η Ιντερ στην Telecom ώστε να παρακολουθούνται συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα».

Όσο για τους νερατζούρι, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Δευτέρα τόνισαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με όσα ακούγονται και θα κινηθούν νομικά εναντίον του Μπέργκαμο αν δεν καταφέρει να αποδείξει τα όσα υποστηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: