Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Ξεδιαλύνει το τοπίο ο Αντώνης Ρέμος

Ξεδιαλύνει το τοπίο ο Αντώνης Ρέμος

Σημαντική αναμένεται να είναι η τρέχουσα εβδομάδα αναφορικά με τα δρώμενα που υπάρχουν στον διοικητικό τομέα. Ο Αντωνης Ρέμμος όπως έχει μεταφέρει μέσα στις επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα αλλά και για τις σκέψεις του για την ομάδα.
¨Όπως έχει μεταφέρει το «Μ» ο ίδιος νιώθει κουρασμένος το τελευταίο διάστημα και πλέον θέλει να βρει στηρίγματα και πρόσωπα που θα τον βοηθήσουν για να αντεπεξέλθει η ομάδα στην φετινή σεζόν.
Η σεζόν είναι δύσκολη σε πολλούς τομείς και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη στην Μικρα και για αυτό τον λόγο γίνονται το τελευταίο διάστημα ορισμένες κινήσεις που έχουν περισσότερο ανιχνευτικό χαρακτήρα.
Ετσι ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκοπεύει είτε μέσω συνέντευξης Τύπου είτε μέσω ανακοίνωσης του να πει τα πράγματα όπως έχουν αυτή την περίοδο για να ξέρει και ο κόσμος την κατασταση που υπάρχει.

Πολύκαρπος : » Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης»

Στο εξωτερικό βρισκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Δήμος Πολύκαρπος που από την δική του μεριά θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσω δηλώσεων του στο «Μ».
» Η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή στον Ηρακλή χρειαζόμαστε πρόσωπα να βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε ανθρώπους που να μπορέσουν να δώσουν λύσεις για να πάει καλύτερα η ομάδα. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει καμία διάθεση από τον Αντώνη Ρέμμο να αποχωρήσει από τα κοινά του Ηρακλή και σύντομα ο ίδιος θα ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του»
Με αυτά τα δεδομένα ο Ηρακλής στην παρούσα φάση φαίνεται να αναζητεί ανθρώπους που θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα και να μπορέσουν να βοηθήσουν και οικονομικά. Ουσιαστικά αυτό αποτελεί μια συνέχεια της διοικησης της ΠΑΕ από την στιγμή που πάντα αναζητούν τέτοια «στηρίγματα» χωρίς να έχουν καταφέρει να βρουν τους κατάλληλους ανθρώπους. Υπήρξαν και στο παρελθόν περιπτώσεις που είχαν προσεγγίσει την ΠΑΕ αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε προχωρήσει. Γιατί πολύ απλά θέλουν να βρουν ανθρώπους που να είναι ξεκάθαρες οι σκέψεις του για την ομάδα και να έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν με πράξεις και όχι με λόγια.

Τους φοβίζει το άγνωστο

Μπορεί το σλοβένικο ενδιαφέρον να είναι υπαρκτό όπως μετέφερε και ο Παβλίν αλλά στον Ηρακλή δεν δείχνουν και ιδιαίτερα θερμοί για να προχωρήσουν μια τέτοια συνεργασία. Το άγνωστο που υπάρχει τους φοβίζει και σε καμία περίπτωση η διοίκηση της ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να βάλει την ομάδα σε ατραπούς που ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον. Μπορεί να έγινε κάποια κρούση μέσω τρίτου προσώπου αλλά όλα συγκλίνουν ότι το ζήτημα δεν θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ψάχνουν στηρίγματα ή χορηγίες

Δεν είναι μόνο θέμα προσώπων η προσπάθεια που έχει να κάνει με την κινηση των κυανόλευκων να ενισχύσουν την ΠΑΕ , αλλά και να μπουν χρήματα στα ταμεία. Από την στιγμή που φαντάζει δύσκολο επιδιώκουν να αυξήσουν τα έσοδα από τις χορηγίες. Σε μια δύσκολη γενικά εποχή κάθε είδους χορηγία είναι δύσκολη αλλά παρόλα αυτά αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να πάρουν κάτι περισσότερο για να ανταποκριθούν στις δυσκολίες που υπάρχουν Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: