Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Πέρασε από την Κατερίνη ο Ολυμπιακός Βόλου


Ο Μάρτινς πανηγυρίζει με τον καμπλάνταη Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σε βάρος του Πιερικού με 3-2 μετά από πολύ καλό παιχνίδι, πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Το ματς παρακολούθησαν περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι πενακόσιοι ήταν Βολιώτες.

Οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και αξιοποίησαν την υπεροχή τους με την επίτευξη δύο τερμάτων. Στο 23' ο Ουμπίντες μετά από προσπάθεια του Μόνχε και απόκρουση του Κοτταρά, έστειλε από κοντά με σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Το προβάδισμα των "ερυθρόλευκων" διευρύνθηκε στο 40' με σουτ του Μάρτινς.

Ωστόσο, στην επανάληψη, το... σκηνικό άλλαξε. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε για την ισοφάριση στην οποία έφτασε χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Γιώργου Γκουγκουλιά. Στο 50' επιθετικός του Πιερικού μείωσε αρχικά με σουτ -και μετά από συνεργασία με τον Θάνο, ενώ στο 75' με σουτ εκτός περιοχής νίκησε για δεύτερη φορά τον τερματοφύάκα Γλύκο, που ήταν εκτός θέσης και αιφνιδιάστηκε.

Οι Μακεδόνες, όμως, δεν χάρηκαν πολύ για την ισοπαλία αφού δύο λεπτά αργότερα και μετά από διπλό λάθος του Κοτταρά και του Παντελιάδη, ο Ουμπίντες έβγαλε ασίστ στον Μάρτινς και εκείνος με πλασέ, πέτυχε το 2-3, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Πιερικός (Μάκης Κατσαβάκης): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Εξουζίδης (80' Τσιτλακίδης), Παστός, Γιαζιτζόγλου (31' Γκουγκουλιάς), Μακρής, Μαρτίνες, Ντεμπελέ, Ολγκίν (46' Πέντα), Θάνος.
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γλύκος, Κοντέων, Ζαραδούκας (54' Αρβανίτης), Κοτίτσας, Αλβάρες, Μπουλούτ, Χανιώτης (78' Ψυχογιός), Ροτζέριο, Ουμπίντες (84' Αμπράμοβιτς), Μόνχε, Κακκαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: