Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Σόφο vs Σακίλ!

sofo_olympiacos_cibona.jpgΟ Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της Τρίτης (2.00π.μ, CONN X-TV) τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη να συναντά τον παίκτη με τον οποίο τον έχουν παρομοιάσει, από την αρχή της καριέρας του... Ο λόγος για τον θηριώδη σέντερ των «Ιπποτών», Σακίλ Ο'Νιλ, η «μονομαχία» με τον οποίο δεν δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα τον «Σόφο», ενώ παράλληλα αναφέρεται στην αναμέτρηση με τους Σπερς, αλλά και την προοπτική του ΝΒΑ....

Ο σέντερ των «ερυθρόλευκων» μιλώντας αρχικά για την μονομαχία με τον «Σακ», τόνισε: «Θα δούμε. Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Δεν ήρθαμε άλλωστε εδώ για να συγκρουστώ εγώ με τον Σακίλ. Ήρθαμε για να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός με ομάδες πιο γρήγορες και να διαπιστώσουμε που βρισκόμαστε. Σε σύντομο χρονικό διάστημα μας περιμένει το πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκα και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε μέσω των αγώνω στις ΗΠΑ».

Αναφερόμενος στις εντυπώσεις που αποκόμισε από την κόντρα του με τον σέντερ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τιμ Ντάνκαν, σημείωσε: «Κέρδισα κάποιες μονομαχίες αλλά σίγουρα είναι επιβλητικός σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. Είναι σίγουρα ο καλύτερος. Πιστεύω ότι αν στην αρχή χρησιμοποιούσαν τους παίκτες της δεύτερης πεντάδας και έμπαινε κάποια στιγμή ο Ντάνκαν στο παιχνίδι, θα ήταν σαν χιονοστιβάδα... Αντίθετα μας βοήθησε οτι παίξαμε πρώτα με τον Ντάνκαν και μετά με όλους τους υπόλοιπους».

Κλείνοντας κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο μίας μελλοντοικής «μετακόμισής» του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ: «Ένα ή δύο ματς δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και αν δίνουν, δεν μπορούν να τα λύσουν όλα. Σημασία άλλωστε, τώρα έχει ο Ολυμπιακός. Το τι μπορεί να γίνει και αν θα μπορέσω να παίξω εδώ πέρα, θα το δω και γω κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: