Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Ο Τζιανκάρλο Φιζικέλα τρέχει... για πόκερ!

fisichella_gilancarlo_ferrari.jpgΟ διάσημος Ιταλός πιλότος της Formula 1 Τζιανκάρλο Φιζικέλα, αφήνει για λίγο τα μονοθέσια και τις υψηλές ταχύτητες, για να καθίσει στα τραπέζια του πόκερ!



Υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική έκδοση δημοφιλούς site, o Φιζικέλα θα εκπροσωπήσει την αίθουσα σε μια σειρά από ενέργειες προσπαθώντας να φέρει τη μαγεία της Formula ένα στον κόσμο του πόκερ. Η' μήπως το αντίθετο;

«Το πόκερ έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι στο paddock τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στους οδηγούς» δηλώνει σχετικά ο Φιζικέλα, συμπληρώνοντας πως «είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ στην pole position ως πρέσβης της αίθουσας!» Ο διάσημος πιλότος καταγράφει περισσότερους από 200 αγώνες στο ενεργητικό του, ενώ πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Φερράρι με τα μονοθέσια της οποίας θα αγωνίζεται για όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Φιζικέλα τράβηξε το καλοκαίρι την προσοχή του ποκερικού κόσμου με το εξαιρετικό του παιχνίδι στο Sports Stars Challenge IV, όπου ήταν το φαβορί να κερδίσει το heat του αλλά τελικά υπέκυψε στον Σκοτ Ο' Ράιλυ.

Οι εκπρόσωποι του πόκερ room δείχνουν το ίδιο ενθουσιασμένοι με τον Φιζικέλα για τη συνεργασία: «Ο Τζιανκάρλο είναι ένας φανταστικός νέος εκπρόσωπος για την αίθουσα», ήταν οι δηλώσεις των υπευθύνων της.

Αυτό που χρειάζεται να δούμε είναι αν ο Ιταλός θα μπορέσει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να προσπεράσει με ταχύτητα οποιονδήποτε βρεθεί στο διάβα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: