Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Φρέι, ο αντι-Γιουβεντίνος

frey2.jpg Στα παιχνίδια της Γιουβέντους με την Φιορεντίνα τα σοβαρά επεισόδια είναι σχεδόν δεδομένα, καθώς ανάμεσα στους τιφόζι των δύο ομάδων υπάρχει μεγάλο μίσος. Άρα, ο Σεμπάστιαν Φρέι δε βοήθησε και πολύ λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Τορίνο, δηλώνοντας αντι-Γιουβεντίνος και κάνοντας αναφορά στο Calciopoli.


Ο τερματοφύλακας των Τοσκανών παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της Φλωρεντίας και θεώρησε σκόπιμο να εκφράσει τα συναισθήματα του για τους μπιανκονέρι. «Όταν ήμουν στην Πάρμα ένιωσα αντι-Γιουβεντίνος. Γενικά νιώθω έτσι, αλλά ειδικά όταν ήμουν στην Πάρμα, καθώς υπήρχαν πολλές διαιτητικές αποφάσεις εναντίον μας. Αναρωτιόμασταν πώς ήταν δυνατόν να γίνεται αυτό. Ήρθε μετά το Calciopoli, όμως, και καταλάβαμε... Η μισή Ιταλία, που δεν είναι οπαδοίτης Γιουβέντους, νιώθουν το ίδιο για αυτή την ομάδα. Τότε, πάντως, η Γιούβε είχε μια σπουδαία ομάδα και θα κέρδιζε το πρωτάθλημα ούτως ή άλλως», τόνισε ο Φρέι και στη συνέχεια... έπλεξε το εγκώμιο της Μεγάλης Κυρίας.

«Δεν υπάρχει καμία κρίση στη Γιουβέντους αυτή τη στιγμή. Είναι μια τρομερή ομάδα, πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσεις και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Για τη Φιορεντίνα είναι ένα ξεχωριστό ματς και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι φοράνε αυτή τη φανέλα. Θα αντιμετωπίσουμε μια αποφασισμένη και συγκεντρωμένη ομάδα, που επίσης αντιμετωπίζει με ξεχωριστό τρόπο τα παιχνίδια εναντίον μας και θα προετοιμαστεί κατάλληλα, όπως κι εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: