Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Δουλειά, δουλειά, δουλειά!


Ο Μαζίνιο δίνει οδηγίες στον Κόκε Κι όσος χρόνος απομένει μέχρι τον επόμενο αγώνα, να διορθωθούν λάθη που στοίχησαν πολύτιμους βαθμούς από μία ομάδα που έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Τη Δευτέρα επιστρέφουν οι παίκτες του Αρη στις προπονήσεις και αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο είναι εδώ. Από την Κυριακή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Βραζιλιάνος είχε «πεταχθεί» στην πατρίδα του για μερικές μέρες προκειμένου να διευθετήσει προσωπικές του υποθέσεις. Ήταν συνεπής και σήμερα δίνει το σύνθημα για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση κόντρα στον Εργοτέλη.

Ρόβας, Βανγκέλι και Νάτσο Γκαρσία δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες είναι σε καλό δρόμο

Ο πρώτος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει μέσα στην εβδομάδα να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη έως απίθανη την παρουσία του στην αποστολή για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Νάτσο Γκαρσία, που έχει κερδίσει έδαφος αλλά η θέληση του τεχνικού και ιατρικού τημ της ομάδας είναι να ρισκάρουν καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής και δεν θέλουν να χάσουν για παραπάνω διάστημα τον παίκτη ενώ και ο Βανγκέλι συνεχίζει την θεραπεία και δεν θα προλάβει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς αυτή την εβδομάδα.

Ρονάλντο Γκιάρο και Ναφτί δεν προπονήθηκαν την περασμένη εβδομάδα αλλά εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμοι να μπουν σε κανονικό ρυθμό. Το ίδιο ισχύει και για τον Νταρίο Φερνάντες, που θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: