Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Θεοδωρίδης κατά ΑΕΛ και Πανθρακικού


Ο Πέτρος Θεοδωρίδης... Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για τη μακεδονική ομάδα, το Πρωτάθλημα αλλά και για το θέμα που έχει προκύψει με τους "στημένους" αγώνες υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να κλείσει άμεσα, ενώ άφησε αιχμές για την ΑΕΛ και τον Πανθρακικό.

Για το θέμα που προέκυψε με τα στημμένα παιχνίδια, μετά από έρευνα της ΦΙΦΑ τόνισε: "Σας πληροφορώ, παρακάλεσα τον πρόεδρο της ΕΠΟ να κατονομάσει με στοιχεία για την έρευνα της ΦΙΦΑ. Αυτά που λέει η ΦΙΦΑ δεν μπορεί να είναι λόγια του αέρα. Δεν μπορώ μετά από 35 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, να λερώνω το όνομα μου. Θα πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Κάποιοι το έχουν δει σαν επάγγελμα το ποδόσφαιρο.

Μου είπαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ ότι αδικήθηκαν με τον Πανθρακικό και τη Λάρισα. Στα ίδια παιχνίδια αδικήθηκε και ο Πανσερραϊκός. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Αν οι ομάδες αυτές είναι τελευταίες στο φινάλε, θυμηθείτε θα επανέλθει το θέμα των 18 ομάδων στην Σούπερ Λίγκα".

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στην ομάδα του και στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής τονίζοντας: "Ετσι όπως εξελίχθηκε, ήταν τζάμπα η ισοπαλία με τον ΟΦΗ αλλά η μπάλα τιμωρεί. Οι ομάδες ενισχύθηκαν, θα είναι ένα δυνατό Πρωτάθλημα. Υπάρχουν βέβαια κάποια γήπεδα που είναι ακατάλληλα. Ο Πανσερραϊκός έχει τη πιο νεανική ομάδα στο Πρωτάθλημα και παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ολα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Δεν υπάρχει αγωνιστική που να μην υπάρχει ντέρμπι. Ο Πανσερραϊκός 'αυτοκτόνησε' με την Καρδίτσα και τον ΟΦΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: