Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Eγκρίθηκε η συμμετοχή του Βρύζα...


Προσφυγή κατέθεσε ο Γεωργιάδης Όπως έγινε γνωστό από η διοίκηση, με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης εγκρίθηκε η συμμετοχή του Ζήση Βρύζα στο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που περιείχε ασκήσεις τακτικής. Απόντες ήταν οι διεθνείς Χαλκιάς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κουτζαβασίλης, Μουσλίμοβιτς, Βιερίνια. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Αμπουμπακάρι, Φιλομένο, Βιτόλο.

Γεωργιάδης: "Ο Βρύζας είναι πολύ ικανός"

Σήμερα είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων αλλά, το όνομά του έχει το ειδικό βάρος του εκτιμητή για ότι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τις εξελίξεις στο "δικέφαλο" του Βορρά, τονίζοντας πως ο Ζήσης Βρύζας είναι ικανός και θα τα καταφέρει και στο νέο του πόστο.

"Χαίρομαι που έστρωσε πάλι το κλίμα στον ΠΑΟΚ, έγινε νομίζω ομαλά η αλλαγή στην προεδρία. Σίγουρα το έργο του κ. Ζαγοράκη είναι τεράστιο, συσπείρωσε τον κόσμο και με την βοήθεια του πέτυχε πάρα πολλά, με κορυφαίο το αθλητικό κέντρο στην Νέα Μεσημβρία. Από την στιγμή όμως που δεν άντεξε, καλά έκανε και έφυγε, είναι ανθρώπινο αυτό. Πιστεύω ότι ο κ. Βρύζας θα ανταποκριθεί και θα τα καταφέρει επίσης να συνεχίσει το έργο που έχει αρχίσει. Θα πρέπει πάντως ο κόσμος να σταθεί δίπλα του και να τον στηρίξει ενώ οι συνεργάτες είναι οι ίδιοι και θα υπάρχει μια συνέχεια στην γραμμή που έχει χαραχθεί, στο πλάνο της ομάδας. Θεωρώ ότι ο κ. Βρύζας είναι πολύ ικανός και θα τα καταφέρει στον ρόλο του προέδρου"

Κλείνοντας, ο Γεωργιάδης μίλησε και για το δικό του μέλλον καθώς υπάρχουν κάποιες φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ :
"Αυτή την στιγμή είμαι προπονητής στην Εθνική Νέων και είμαι χαρούμενος, μου αρέσει εδώ. Στο μέλλον πάντως δεν ξέρω τι θα γίνει, ως ποδοσφαιριστής πάντως είχα πάντα μεγάλα όνειρα και ήθελα να φτάσω πολύ ψηλά, τώρα όμως ως προπονητής δεν έχω τόσο μεγάλα όνειρα, είμαι πιο συγκρατημένος. Είναι πολύ δύσκολο το επάγγελμα του προπονητή, δεν είναι τόσο αξιοκρατικό και με τον χαρακτήρα που έχω δύσκολα να πάω σε πολλές ομάδες"

Δεν υπάρχουν σχόλια: