Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Εθνική Ελπίδων: Έμεινε από δυνάμεις *


Απογοήτευση για την ήττα, ικανοποίηση για την προσπάθεια. Αυτά ήταν τα συναισθήματα στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων μετά τον αγώνα της Παρασκευής με τη Σερβία. Οι νεαροί διεθνείς μας κοίταξαν για μεγάλο διάστημα του αγώνα στα μάτια τους Σέρβους, ωστόσο, από ένα σημείο και μετά, όταν ξέμειναν από δυνάμεις, υπέκυψαν μπροστά στην ανωτερότητα τους. Αυτό φαίνεται μέσα και από τις δηλώσεις του προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Σάββας Παρασκευάς.

«Όντως ο αντίπαλος ήταν ανώτερος από εμάς και δίκαια μας κέρδισε. Άλλωστε είναι ομάδα με πλούσιο ταλέντο και με ποδοσφαιριστές, που έστω και αν βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους είναι να βασικοί και μάλιστα μερικοί από αυτούς αναντικατάστατοι, στους συλλόγους όπου αγωνίζονται» μας τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής ο οποίος στη συνέχεια επισήμανε:«Οφείλω όμως να ομολογήσω πως οι ποδοσφαιριστές μου, τα έδωσαν όλα μέχρι εκεί, που έφταναν οι δυνάμεις τους. Πάλεψαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχαν πάρα πολύ καλή οργάνωση, σημειώνοντας μάλιστα και ένα τέρμα, που αδίκως ακυρώθηκε, όμως στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στην επανάληψη ξέμειναν από δυνάμεις μιας και οι πλείστοι από τους διεθνείς δεν έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους εν αντίθεση με τους Σέρβους, που αγωνίζονται όπως προανέφερα συνεχώς στις ομάδες όπου ανήκουν».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, αμυντικός Δήμος Σωκράτους μας ανέφερε:

«Αγωνιστήκαμε κόντρα σε ένα αντίπαλο πανέτοιμο από όλες τις πλευρές ειδικά στον αγωνιστικό τομέα και κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου καταφέραμε να τον περιορίσουμε και μάλιστα αισθητά. Όμως στην επανάληψη η κούραση αλλά και κλάση των Σέρβων ποδοσφαιριστών δεν μας άφησαν να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό. Ίσως αν δεν ακυρωνόταν το τέρμα, που σημειώσαμε η εξέλιξη του αγώνα να ήταν διαφορετική όμως υπάρχουν και αυτά ποδόσφαιρο. Κοιτάμε πλέον μπροστά με στόχο να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα στον έδρα μας».

Την Τετάρτη η Εθνική μας αγωνίζεται με τη Σλοβακία στο Δασάκι της Άχνας και έτσι, δεν υπάρχει καιρός για ξεκούραση για τους νεαρούς διεθνείς μας οι οποίοι από αύριο αρχίζουν προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: