Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Καραδοκεί για Πουγιόλ η Μίλαν


Από τη στιγμή που ένας παίκτης σαν τον Κάρλς Πουγιόλ δεν έχει ακόμα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα, είναι λογικό πολλές ομάδας να επιθυμούν να τον αποκτήσουν. Μια από αυτές είναι η Μίλαν, που σε περίπτωση που δεν ανανεώσει την συνεργασία του με τον ισπανικό σύλλογο είναι έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας 24oredisport.com…

Την ασυμφωνία μεταξύ της διοίκησης της «Μπάρτσα» και του 31χρονου διεθνούς, παρακολουθούν από κοντά οι άνθρωποι της Μίλαν οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον πρωταθλητή Ευρώπης με Μπαρτσελόνα και εθνική Ισπανίας.

Σε περίπτωση που ο παίκτης δεν ανταποκριθεί στο τελεσίγραφο Λαπόρτα, ο οποίος επιθυμεί την απάντηση του Πουγιόλ μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, τότε οι «ροσονέρι» θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν τον Πουγιόλ, ίσως και σε χαμηλότερη από την αξία του, τιμή, καθώς θα μείνει ελεύθερος.

Στο κυνήγι του Πουγιόλ ωστόσο δεν είναι μόνο οι Ιταλοί, καθώς Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον Ισπανό αμυντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: