Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Ολα τα μάτια στον Γιούρκα

επιμέλεια-Tenorio

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται να παρακολουθήσουν απόψε το βράδυ το παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Λετονία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Πέρα από την έκβαση του ματς, αλλά και την παρουσία αρκετών παικτών του «τριφυλλιού», τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τον Οτο Ρεχάγκελ.

Οι «πράσινοι» όλη την εβδομάδα προσπαθούν να πείσουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του διεθνούς μπακ, όμως, από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να πείσουν τον Γερμανό, θα «σταυρώνουν τα χέρια τους», ώστε να μην τραυματιστεί ο ποδοσφαιριστής. Ως γνωστόν, ο Σεϊταρίδης ξεκίνησε «σοβαρές» προπονήσεις από τις 10 Σεπτέμβρη, ενώ προερχόταν από απραξία αρκετών μηνών. Ετσι, ο κίνδυνος ενός τραυματισμού, αγωνιζόμενος σε αγώνα μεγάλης σημασίας και δυνατού ρυθμού, είναι ορατός.

Κατά τα λοιπά, χθες δημοσιεύτηκε μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη στην πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo». Εκεί, ο διεθνής μέσος του ΠΑΟ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επαναπατρίστηκε: «Βασικά επέστρεψα για την οικογένειά μου. Το πρόβλημα με τις πτήσεις ήταν μεγάλο. Αν μπορούσα να ταξιδέψω γρηγορότερα από τη Λισαβόνα στην Αθήνα, θα έμενα εκεί για πολλά χρόνια ακόμα. Τώρα δεν παρακολουθώ στενά την πορεία της Μπενφίκα, αλλά μαθαίνω τα αποτελέσματα. Αυτό που προέχει είναι ο Παναθηναϊκός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: