Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Στα χέρια του Νοτιά!


Όλοι οι βασικοί μέτοχοι, πλην του Τάκη Κανελλόπουλου, παραχωρούν τις μετοχές τους στον Νίκο Νοτιά, ο οποίος πλέον θα γίνει ο απόλυτος άρχοντας στην ΑΕΚ. Η «Sportday» κάνει σήμερα μια μεγάλη αποκάλυψη και φέρνει στο φως την ιστορική συμφωνία που αλλάζει τα δεδομένα στην «Ένωση». Για πρώτη φορά μετά το 2004 υπάρχει ένα αφεντικό. «Δένει» Μπλάνκο. «Να είμαι πρωταγωνιστής» δήλωσε στο «ΑΕΚ Empire» ο Γκερεϊρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Νοτιάς εξασφάλισε το «ναι» από τους βασικούς μετόχους (πλην Κανελλόπουλου) της ΠΑΕ και παίρνει στα χέρια του τα μερίδιά τους και το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ, γεγονός που τον καθιστά αφεντικό και απόλυτο κυρίαρχο. Η ΑΕΚ παύει να είναι ακέφαλη και με ένα πραγματικό boss στη διοίκησή της μπαίνει σε ομαλότητα και αποκτά αξιοπρέπεια, μια και αποκαθίσταται το πρόβλημα ρευστότητας.

Η συμφωνία του Νίκου Νοτιά με τους βασικούς μετόχους ολοκληρώθηκε ουσιαστικά χθες και είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγαλομέτοχος ματαιώνει το προγραμματισμένο για την ερχόμενη εβδομάδα ταξίδι του στην Αθήνα! Δεν έχει κανένα λόγο πια να «αναλάβει πρωτοβουλίες για το συμφέρον της ομάδας» σε συναντήσεις με μετόχους, διότι, πολύ απλά, όσοι διαφωνούσαν με τις επιλογές του (κυρίως με αυτές του Νίκου Θανόπουλου που του έχει εμπιστευτεί για την προεδρία) επέλεξαν να του ανοίξουν τον δρόμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: