Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Γεμάτη ισοπαλία στο Ηράκλειο


Μόνο ο κόσμος έλειπε απόψε στο Ηράκλειο και στο ισόπαλο 2-2 του ΟΦΗ με την Πανσερραϊκό για την β’ Εθνική σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα.

Στο άδειο λόγω τιμωρίας "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", ΟΦΗ και Πανσερραϊκός άνοιξαν με εντυπωσιακό και γεμάτο συγκινήσεις τρόπο την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι πήραν πρώτοι το προβάδισμα στο σκορ στο 48' όταν ο Κοκκινάκης έκανε ωραία μπαλιά στον Αγρίτη, που κοντρόλαρε μπήκε μέσα στην περιοχή και με δεξί χαμηλό σουτ νίκησε τον Κυριακίδη. Στην φάση αυτή ο επιθετικός των Κρητών, τραυματίστηκε και αποχώρησε.

Οι φιλοξενούμενοι με αλλαγές στο βασικό σχήμα και περισσότερη πίεση έφτασαν στον στόχο τους και ισοφάρισαν στο 83', όταν ο Παπαδόπουλος, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη.

Σαν να μην έφτανε το γκολ, αυτό, τα "λιοντάρια" των Σερρών μετά την σέντρα βγήκαν στην επίθεση και στο αμέσως επόμενο λεπτό (84') πέτυχαν την μεγάλη ανατροπή. Ο Αθανασιάδης με αρκετή δόση τύχης βρέθηκε μετά τις κόντρες μόνος αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον πορτιέρο του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι δείχνοντας ψυχικά αποθέματα και παρά την απουσία του κόσμου, πίεσαν σε όσο χρόνο είχαν στο φινάλε και αφού στο 90' είχαν δοκάρι (το δεύτερο στο ματς, αφού και στο 20' είχαν με τον Κοκκινάκη) με τον Νατσούρα (κεφαλιά) έφτασαν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων στην ισοφάριση με γκολ του Ζορμπά.

* Κατα την διάρκεια του αγώνα και μέχρι το φινάλε "θρίλερ", αρκετοί ηρωϊκοί φίλοι των γηπεδούχων είχαν ανέβει στις ταράτσες των γειτονικών πολυκατοικιών και φώναζαν υπέρ της ομάδας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: