Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Πάβλιν: "Θέλουμε μια ομάδα με δυναμική"


Μίραν Παβλίν Εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον από τους Σλοβένους επιχειρηματίες, ωστόσο, στον Ηρακλή, δεν φαίνονται ζεστοί για να παραδώσουν τα κλειδιά σε μια ομάδα επιχειρηματιών από το εξωτερικό...

To Σάββατο, επανέρχεται στο προσκήνιο η υπόθεση των Σλοβένων, μέσα από μια αναφορά της εφημερίδας Μέτροσπορτ που εντοπίζοντας τον Μίραν Πάβλιν, επίδοξο διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής, αν οι Σλοβένοι τελικά αναλάβουν.

Ο Μίραν Παβλίν, πρώην βασικό στέλεχος της εθνικής Σλοβενίας, εργάζεται για την ομάδα της Κόπερ στη Σλοβενία. Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Γερμανία (Καρσλούη, Φράιμπουργκ, Δρέσδη), στην Πορτογαλία (Πόρτο) στην Κύπρο (ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακός Λευκωσίας).

Η συνέντευξη του:

- Υπάρχει περίπτωση να έρθετε στην Ελλάδα για να αναλάβετε την θέση του τεχνικού διευθυντή;
- «Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα γιατί η κατάσταση είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα αυτή την ώρα και ίσως να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα τις επόμενες δυο εβδομάδες».

- Αυτό έχει να κάνει με μια πιθανή ανάμειξη επιχειρηματιών που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα;
- «Μόνο με μια τέτοια προϋπόθεση. Aλλωστε, αυτή την στιγμή είμαι στην Κόπερ και εργάζομαι στην συγκεκριμένη ομάδα. Υπάρχει μια ομάδα επιχειρηματιών που θέλουν να πάρουν την ομάδα».

- Μπορείτε να μας πείτε κάτι πιο συγκεκριμένο για αυτό;
- «Δεν είμαι σε θέση να πω περισσότερα πράγματα γιατί προσπαθούμε να βρούμε μια λύση για το ζήτημα. Σύντομα θα προχωρήσουμε με πιο συγκεκριμένες προτάσεις αλλά για λόγους τακτικής δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα στοιχεία».

- Αυτοί οι επιχειρηματίες είναι Σλοβένοι ή από άλλη χώρα που δραστηριοποιούνται στην πατρίδας σας;
- » Όχι είναι Σλοβένοι. Έχουν επιχειρήσεις στην χώρα μου και θέλουν να αναλάβουν μια ομάδα στο εξωτερικό».

- Πως όμως προέκυψε η ομάδα του Ηρακλή και για ποιους λόγους θέλουν να την αναλάβουν;
- «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά αναγνωρίσιμο στην Ευρώπη σε αντίθεση με την Σλοβενία. Θέλουν να πάρουν μια ομάδα που να έχει δυναμική και ο Ηρακλής δείχνει να έχει αυτές τις προοπτικές. Έχουμε ενημερωθεί για την κατάστασή του από άνθρωπό μας στην Ελλάδα που βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Το πλήρες πλάνο μας θα το δημοσιοποιήσουμε σε περίπτωση που προχωρήσει η υπόθεση».

- Θα έρθετε στην Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα;
- «Είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι απαραίτητο να γίνει».

- Ο δικός σας ρόλο ποιος είναι στις διαπραγματεύσεις;
- «Είμαι κοντά σε αυτή τη διαδικασία μαζί με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες».


Ένα ακόμη πρόβλημα προστέθηκε...
Ο Πασχάλης Βουτσιάς υπέστη κάκωση στο ποδοκνήμιο και δεν προπονείται. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με τον Θερμαϊκό Θέρμης την Κυριακή και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Κατά τα άλλα ο Μπόσνιακ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και ο Παναγιώτης Κονέ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Λέκι και Τούμα. Ο τελευταίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αυχένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: