Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Χτυπάει Τεσέιρα και Ζέρσον!

Οργανώνει καλύτερα το τμήμα σκάουτινγκ ο Ολυμπιακός για να μη χρειάζεται κάθε χρόνο να κάνει 6-7 μεταγραφές, προκειμένου να στελεχώνει επαρκώς το ρόστερ του...

Στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών στου Ρέντη βρέθηκε χθες ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γ. Χρυσικόπουλος (συνοδευόταν και από τον Δ. Θεοδωρίδη) και είχε μεταξύ άλλων συνάντηση με τους δύο σκάουτερ της ομάδας Αν. Νινιάδη και Μπ. Μπάντοβιτς.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας τούς μετέφερε την επιθυμία του προέδρου του Ολυμπιακού Σ. Κόκκαλη να οργανώσουν καλύτερα το τμήμα σκάουτινγκ και να μπορεί η ομάδα να αποκτάει ταλέντα από όλο τον κόσμο, χωρίς να δαπανάει μια περιουσία.

«Δεν μπορούμε να αποκτήσουμε όλα τα ταλέντα που παρακολουθούμε, ούτε μπορούμε κάθε χρόνο να χρειάζεται να κάνουμε 6-7 μεταγραφές για να επανδρώνουμε το ρόστερ της ομάδας. Θα πρέπει να οργανώσουμε καλύτερα το τμήμα σκάουτινγκ και να μπορούμε έπειτα από λεπτομερή αξιολόγηση να αποκτούμε κάποια ταλέντα που σύντομα θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πρώτη ομάδα», ήταν η θέση της διοίκησης, ενώ υπήρχαν και άλλες δύο παράμετροι:

Δεν υπάρχουν σχόλια: