Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Πάει κι ο Ζεβλάκοφ...

Άλλος ένας τραυματισμός σημειώθηκε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού και η… κατάρα συνεχίζεται. Όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο, αφού οι τραυματισμοί προκύπτουν ο ένας μετά τον άλλον! Ο επόμενος που μπήκε στη λίστα των προβλημάτων που καλείται να λύσει ο Ζίκο, εν όψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεων, είναι ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ.

Ο Πολωνός αμυντικός ξεκίνησε από την Παρασκευή να ακολουθεί το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά μία μέρα αργότερα τέθηκε πάλι νοκ άουτ. Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης υπέστη κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική και η κατάσταση του θα επανεξεταστεί τις επόμενες ώρες.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους (σ.σ. με εξαίρεση τους διεθνείς), ο Ντάρμπισαϊρ συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί, ενώ ο Ντιόγκο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα. Ο Λεονάρντο γύρισε δεν είχε πρόβλημα να προπονηθεί κανονικά…

Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στου Ρέντη τη Δευτέρα με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: