Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Μάλλον επιστρέφει με ΑΕΚ ο Γκαρσία


Ντόσεκ και Νάτσο Γκαρσία μονομαχούν στον αέρα Η απουσία του Νάτσο Γκαρσία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη από το παιχνίδι της 17ης Οκτωβρίου με τον Εργοτέλη, ενώ οι πιθανότητες να δώσει το παρών στο επόμενο ματς, με την ΑΕΚ, είναι πολλές. Σύμφωνα και με τον γιατρό του Αρη Βαγγέλη Πανταζή ο τραυματισμός του Νάτσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς αν υπάρξει βιασύνη για πρόωρη επάνοδό του υπάρχει σοβαρός κίνδυνος υποτροπής. Απ' ότι έδειξαν οι εξετάσεις το πρόβλημα του έμπειρου μέσου δεν έχει αποκατασταθεί. Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα της μαγνητικής των υπολοίπων τραυματιών οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Τόσο ο Μέντι Νάφτι όσο και ο Ρονάλντο Γκιάρο έχουν ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν και σύντομα θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους. Ο Τυνήσιος μέσος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και αν όλα πάνε καλά στη σημερινή προπόνηση, από Δευτέρα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Νάφτι δηλώνει έτοιμος από τώρα αλλά δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη.

Το ίδιο ισχύει και με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο έχουν υποχωρήσει και δεν προπονείται κανονικά για προληπτικούς λόγους. Θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα μέχρι την Δευτέρα. Από την Δευτέρα ή από την Τρίτη θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Από βδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Βασίλης Ρόβας. Ο νεαρός ανασταλτικός μέσος υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο έπειτα από χτύπημα και ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπειών. Θα χρειαστεί 2-3 μέρες ακόμη για να επανέλθει πλήρως.

Όσον αφορά τον Φερνάντες, εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στην μέση και για τις επόμενες μέρες να προπονείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ακολουθεί κανονικό πρόγραμμα από χθες, αλλά του έχει γίνει σαφές πως αν νιώσει την παραμικρή ενόχληση θα αποχωρήσει από την προπόνηση. Μετά και το ρεπό της Κυριακής και αφού έχει πάρει κάποιες ανάσες, από την Δευτέρα θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς .

Δεν υπάρχουν σχόλια: