Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τεταμένο κλίμα…


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Πολύ άσχημο είναι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας του Ηρακλή, αλλά και των οπαδών, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στο Καυτανζόγλειο. Η δυσαρέσκεια στον κόσμο ήταν εμφανής όλες τις προηγούμενες ημέρες και εκδηλώθηκε, χθες, μετά το γκολ του Μανιάτη, όταν οι οργανωμένοι οπαδοί του «Γηραιού» μάζεψαν τα πανό που είχαν απλώσει στην κατάμεστη θύρα 10 και ξεκίνησαν την ομαδική αποχώρησή τους…!

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ακούγονταν συνθήματα κατά της ΠΑΕ («Ήρα ολέ, γ… η ΠΑΕ), τα οποία εντάθηκαν μετά το πρώτο γκολ «κυανέρυθρων» με στόχο και τους ποδοσφαιριστές («Ήρα, παίξε τη μπάλα της ζωής σου, αλλιώς θα σε γ… εμείς οι οπαδοί σου) και «εμείς οι οπαδοί θα βλέπουμε για αιώνες, γ… η ΠΑΕ που στήνει τους αγώνες»).

Η ένταση δεν άργησε να μεταφερθεί και εκτός γηπέδου με μάχες ανάμεσα σε οπαδούς και δυνάμεις των ΜΑΤ, που έκαναν χρήση δακρυγόνων για να ελέγξουν την κατάσταση και να απομακρύνουν τους έξαλλους οπαδούς του Ηρακλή.
Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από το παιχνίδι έγιναν συλλήψεις τεσσάρων οπαδών (οι δύο ήταν ανήλικοι), ενώ δεν υπήρξε η παραμικρή ένταση έξω από τα αποδυτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: