Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ονουάτσι: "Ασχημο που χάσαμε τη νίκη"


Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Καβάλα ήταν ο Ονουάτσι Ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας, Μπέντζαμιν Ονουάτσι μίλησε στον Sentra 103,3. O μεγάλος πρωταγωνιστής της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στη δική του απόδοση, στο μέλλον και στους στόχους της ομάδας αλλά και στην Σταντάρ Λιέγης, στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν...

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: "Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα. Δεν περιμέναμε την ισοπαλία. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες, με εμπειρία, είναι πρώτος στην βαθμολογία, αλλά χάσαμε τους τρεις πόντους στο τελευταίο λεπτό. Μπορεί για τον κόσμο να ήταν καλό το αποτέλεσμα αλλά για την ομάδα γενικότερα ήταν άσχημο όπως χάσαμε την νίκη".

Για το μέλλον και τους στόχους της ομάδας: "Να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως τώρα. Έχουμε καλούς παίκτες. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, είμαστε σαν μια πραγματική οικογένεια. Ο πρόεδρος είναι σαν πατέρας μας. Και ο Σταύρος και ο Μάκης".

Για την διαιτησία του αγώνα: "Δεν θέλω να μιλάω για διαιτησία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όταν παίζεις κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Ο στόχος μας δεν ήταν να παίζουμε με τον διαιτητή αλλά να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό και θα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει".

Για την Σταντάρ Λιέγης στην οποία αγωνίστηκε: "Το επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι υψηλότερο απ' ότι στο βελγικό. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά η Σταντάρ είναι πολύ γρήγορη από την μέση και μπροστά και ίσως να έχει πρόβλημα εκεί. Συνολικά όμως στοιχηματίζω ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει το παιχνίδι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: