Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΣ Γιάννινα: Τα «ρίχνουν» στη διαιτησία, φήμες για Μπασινά


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στη διαιτησία αποδίδουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό την ήττα της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός ότι μετά τον αγώνα, ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, υποστήριξε ότι δεν υπήρχε κάποιο φάουλ κατά της ομάδας του στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, εν τούτοις οι παίκτες έλεγαν ότι υπήρξε παράβαση κατά του Βάντερσον. Την άποψη των ποδοσφαιριστών συμμεριζόταν και ο Γιώργος Βήτα που άφησε σαφέστατες αιχμές κατά του ρέφερι. Παράλληλα, συνεχίζεται να ακούγεται το όνομα του Άγγελου Μπασινά.

«Κερδίζει αυτός που βάζει τα γκολ. Εμείς, για μία ακόμη φορά, ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ο ΠΑΟΚ δεν μου άρεσε καθόλου και όταν ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, τότε τα "στραγάλια" πάντα δυναμώνουν και έφεραν το πρώτο γκολ» δήλωσε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Βήτας, εμφανώς δυσαρεστημένος από τα σφυρίγματα του Τσινιάρη. Όσον αφορά το δεύτερο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα το απέδιδα στην ατυχία, αλλά συνεχίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι δεν το είχαμε στον προγραμματισμό για τρεις βαθμούς, αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς θέλαμε κάτι παραπάνω, όπως και με τον Άρη».

Όσο καυστικός ήταν ο Γιώργος Βήτας με το θέμα της διαιτησίας, τόσο καλοπροαίρετος ήταν στο θέμα της φιλοξενίας που έτυχε η ομάδα του από τον ΠΑΟΚ. Όπως τόνισε άλλωστε: «Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές. Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων είχαν καλό κλίμα μεταξύ τους. Θα παρατηρήσατε ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ενίσχυαν την ομάδα τους, παρ' ότι η εικόνα της δεν ήταν καθόλου καλή. Κι εμείς, χωρίς υβριστικά συνθήματα, περιμένουμε να ανταποδώσουμε την καλή φιλοξενία στον δεύτερο γύρο».
Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ είχε παράπονα και στο ματς με τον Πανθρακικό, αφού του είχε ακυρωθεί εσφαλμένα γκολ του Ντάσιου όταν μάλιστα το σκορ βρισκόταν στο 0-0.

Κοιτάζουν Μπασινά για τον Ιανουάριο

Συνεχίζονται οι φήμες στα Γιάννινα γύρω από το όνομα του Άγγελου Μπασινά. Στην ομάδα άκουσαν με χαρά τον έμπειρο Έλληνα μέσο να δηλώνει ότι αν δεν αγωνίζεται στην Πόρτσμουθ θα αποχωρίσει, και είναι έτοιμοι να του προσφέρουν γη και ύδωρ προκειμένου να τον κάνουν κάτοικο Ιωαννίνων. Βεβαίως, αυτή τη στιγμή τηρείται σιγή ιχθύος από την ΠΑΕ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Χριστοβασίλης, θα επιδιώξει να φέρει κάποιο ‘όνομα’ στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: