Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Νασούτι: «Δεν φερθήκαμε έξυπνα»

Νασούτι: «Δεν φερθήκαμε έξυπνα»

O Kριστιάν Νασούτι ήταν από τους λίγους διασωθέντες, της προχθεσινής κάκιστης εμφάνισης του Άρη στο «Παγκρήτιο». Ο Αργεντινός αμυντικός αποτέλεσε για ακόμη μια φορά τον «βράχο» στο κέντρο της άμυνας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά για τι περί τίνος παίκτη πρόκειται. Μάλιστα λίγο έλειψε να «ξελασπώσει» την ομάδα του στη φάση του 82΄, με την κεφαλιά του να σταματάει στο κάθετο δοκάρι. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν οι «κίτρινοι» σε όλο το παιχνίδι.
Όπως είναι λογικό το αποτέλεσμα και η εμφάνιση που πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης στην Κρήτη, κάθε άλλο παρά ικανοποιημένο άφησε τον 28χρονο αμυντικός. Ο Νάσουτι βγαίνοντας από τα αποδυτήρια και μιλώντας για το παιχνίδι έκανε λόγο για μεγάλη ευκαιρία, την οποία άφησαν να χαθεί ο ίδιος και ο συμπαίκτες του. Χαρακτηριστικά, σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι αφήσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, όπως ήρθε το παιχνίδι. Κυρίως όταν παίζαμε πάνω από μισή ώρα με παραπάνω παίκτη. Πιστεύω ότι δεν φερθήκαμε έξυπνα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Υπάρχει μια στεναχώρια, που αφήσαμε μια ευκαιρία να φύγει από τα «χέρια» μας». Στη συνέχεια και ερωτηθείς για το αν αυτές οι δύο ισοπαλίες αφήνουν πίσω τον Άρη, ο Νασούτι υπογράμμισε: «Σίγουρα χάθηκαν δυο μεγάλες ευκαιρίες για να συνεχίσουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αλλά ξέρετε ότι το πρωτάθλημα είναι μακρύ και έχει πολύ δρόμο. Και το σημαντικό είναι να κερδίζουμε εντός έδρας, για να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά», ενώ για το γεγονός ότι ο Άρης δεν δημιούργησε ευκαιρίες, είπε: «Όπως σας είπα δεν φερθήκαμε έξυπνα στο παιχνίδι. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και ενώ παίζαμε με παίκτη παραπάνω. Σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ειδικά απέναντι στον Εργοτέλη, που έπαιζε με λιγότερο παίκτη. Από εκεί και πέρα να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, ώστε να παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια».

«Ο κόσμος μας ακολουθεί πιστά»

Η παρουσία του κόσμου του Άρη στο Σαββατιάτικο παιχνίδι ήταν συγκλονιστική. Ο ξανθομάλλης αμυντικός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, λέγοντας: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους υγιείς φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο και όχι μόνο του Άρη άλλα και του Εργοτέλη. Όσων αφορά τις εικόνες βίας, δεν θέλω ούτε καν να τις σχολιάσω. Θέλω να τις βγάλω από το μυαλό μου. Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος του Άρη, μας ακολουθεί πιστά και μας στηρίζει όπου και αν παίζουμε». Τέλος και ερωτηθείς για το Κυριακάτικο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Κλέανθης Βικελίδης», ο έμπειρος αμυντικός τόνισε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο μέσα στην έδρα μας. Και γνωρίζουμε ότι με νίκη θα εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας. Θα δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα και ελπίζω να έχουμε ένα χαρούμενο απόγευμα την επόμενη Κυριακή».Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: