Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Μεγάλη νίκη ο Διαγόρας στις Σέρρες!


Ο Ταραχούλσκι έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πανσερραϊκού Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 σε βάρος του Πανσερραϊκού πέτυχε ο Διαγόρας στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι Ροδίτες με το αποτέλεσμα αυτό πέρασαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εχασαν και πέναλτι οι νικητές, δοκάρι στο τέλος οι γηπεδούχοι.

H oμάδα της Ρόδου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 9' και έπειτα από σέντρα του Χρήστου, ο Ταραχούλσκι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το εικοστό τέρμα του στη Β' Εθνική.

Οι Σερραίοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο διατήρησαν την υπεροχή αλλά δεν είχαν ουσία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Διαγόρας έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 77' όταν ο Σολάκης έβγαλε μόνο του με τον τερματοφύλακα Κυριακίδη τον Μιλόσκοβιτς και εκείνος αφού πέρασε και τον αντιπαλο γκολκίπερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πανσερραϊκός... ξαναμπήκε στο ματς με σουτ του Ανάκογλου από το ύψος της περιοχής, στο οποίο δεν κατάφερε να αντιδράσει ο Βελλίδης.

Στο 85' ο Διαγόρας είχε την ευκαιρία να σφραγίσει οριστικά τη νίκη του όταν ο Σολάκης ανατράπηκε από τον Κυριακίδη κερδίζοντας πέναλτι, ωστόσο ο τερματοφύλακας της ομάδας της Μακεδονίας έπεσε στη δεξιά του γωνία και νίκησε τον Ρούσεφ, που ανέλαβε την εκτέλεση της... εσχάτης των ποινών.

Το ματς ολοκληρώθηκε με το σουτ του Τάντιτς στο δοκάρι στο 93' και ενώ είχε προηγηθεί η απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Σπάρταλης για σκληρό φάουλ στον Ριμόλντι, στην... αντίπαλη περιοχή!

Πανσερραϊκός (Γκιγέρμο Ογιος): Κυριακίδης, Κάστρο (56' Γεωργιάδης), Σκάγκλια, Λεοζίνιο, Κόντος (66' Ανάκογλου), Γαλανόπουλος (66' Γεωργίου), Βοσκόπουλος, Ριμόλντι, Τάσιτς, Παπάζογλου,Αθανασιάδης.
Διαγόρας (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σαλαμαστράκης, Τσιάτσιος (84' Μπακομήτρος), Κωνσταντινίδης, Σολάκης, Κορακάκης, Ρούσεφ (89' Γεωργίου), Μιλόσκοβιτς, Χρήστου, Ταραχούλσκι (50' Σπάρταλης), Μπριλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: