Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Γιορτές ΠΣΑΤ-ΠΣΑΠ, "Άρης FM" και Γκόγκιτς...

Ξαφνικό θέμα προέκυψε με την ώρα τέλεσης των εκδηλώσεων του ΠΣΑΤ (δημοσιογραφικά βραβεία) και ΠΣΑΠ (βράβευση κορυφαίων ποδοσφαιριστών της χρονιάς) που θα γίνουν την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου...




Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΣΑΤ χωρίς να γνωρίζει πως η Nova έβαλε την γιορτή του ΠΣΑΠ στις 7.30 το βράδυ αποφάσισε να γίνει η τελετή απονομής των δημοσιογραφικών βραβείων στις 18.00 (με ολοκλήρωση στις 20.00).
Το πρόβλημα, όμως, είναι πως πολλοί απ' τους καλεσμένους της μίας εκδήλωσης θα είναι και στην άλλη κάτι που δεν θα είναι εφικτό με βάση τις παραπάνω ώρες. Έτσι ο ΠΣΑΤ επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Αντώνη Νικοπολίδη και με τη Nova και ζήτηαε η γιορτή των κορυφαίων ποδοσφαιριστών να αρχίσει μισή ώρα αργότερα, δηλαδή στις 20.00, ενώ αυτή του ΠΣΑΤ θα πάει μισή ώρα νωρίτερα, στις 17.30 (μέχρι 19.30).
ΠΣΑΤ, ΠΣΑΠ και Nova φαίνεται πως τα βρίσκουν ώστε να γίνουν οι δύο εκδηλώσεις δίχως πρόβλημα.

"Οικονομική κρίση και επιπτώσεις στα ΜΜΕ"
Στις 10 και 11 Νοεμβρίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδρίων του υπουργείου Τύπου το 27ο συνέδριο αθλητικών συντακτών Ελλάδας-Κύπρου. Θέμα θα είναι "η οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις στα ΜΜΕ" και θα μιλήσουν μεταξύ άλλων οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Λάμπης Ταγματάρχης, δύο Κύπριοι συνάδελφοι, εκπρόσωπος της ελληνικής τράπεζας που είναι και χορηγός του ΠΣΑΤ και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ, Μάκης Βοϊτσίδης.

Στούντιο απ' το "Κλειάνθης Βικελίδης"
Ξεκίνησε απ' τις 9 σήμερα το πρωί το πρόγραμμα του "Άρης FM" που θα βγαίνει εξ ολοκλήρου από στούντιο που βρίσκεται στο "Κλειάνθης Βικελίδης". Ο ραδιοσταθμός του επίσημου Άρη θα έχει μεταδόσεις απ' τους αγώνες των "κίτρινων" σε όλα τα αθλήματα. Καθημερινά το πρόγραμμα θα ξεκινάει στις 7 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 2 τα ξημερώματα της επομένης.

Ο Σίνισα στο MEGA
Ο Σίνισα Γκόγκιτς θα είναι εκ των καλεσμένων του MEGA στην αυριανή εκπομπή "Σούπερ μπάλα live" που θα έχει σαν σημείο αναφοράς την μετάδοση της αναμέτρησης Ολυμπιακού-Σταντάρ Λ. για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Καλεσμένοι θα είναι επίσης οι Δημήτρης Καμπουράκης, Βασίλης Σαμπράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: