Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος με ΠΑΟ ο Μουσλίμοβιτς


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε υπερηχογράφημα θα υποβληθεί σήμερα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση που βρίσκεται ο Βόσνιος επιθετικός και πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο 28χρονος παίκτης υπέστη θλάση στο αγώνα με τον Ολυμπιακό στα τέλη του προηγούμενου μήνα, κάτι που τον κράτησε και εκτός εθνικής Βοσνίας. Ο στράικερ του «Δικεφάλου του Βορρά» νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του στον προσεχή αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολη.

Από την άλλη μεριά ο Βίτολο έχει ξεκινήσει πρόγραμμα και ανεβάζει σταδιακά ρυθμό. Ο Ισπανός μέσος αν συνεχίσει έτσι θα είναι στην αποστολή στο κρίσιμο παιχνίδι με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.

Εκτός παραμένει ακόμα ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ που έπαιξε με την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ για 75 λεπτά. Ο Πολωνός αμυντικός έχει να παίξει από τις 30 Ιουλίου και δεν ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι, όμως αντιμετώπισε πρόβλημα φυσικής κατάστασης και ο Σάντος δεν έχει αποφασίσει ακόμα πότε ο 30χρονος παίκτης θα μπορεί να παίξει με την πρώτη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: