Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΛΑΡΙΣΑ: Άγνωστο το μέλλον του Ουζουνίδη


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Δραστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή ενδέχεται να υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες στη Λάρισα. Η φετινή πορεία των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, κάθε άλλο παρά ευχαριστημένους θα μπορούσε να αφήσει τους ανθρώπους της ομάδας, ιδίως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου που φέρνει την ομάδα με το ένα πόδι στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, αισθάνεται περισσότερο από ποτέ την καρέκλα του να «τρίζει» και η αυριανή συνάντηση που θα έχει με τον Κώστα Πηλαδάκη θα είναι καθοριστική.

Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο 41χρονος τεχνικός επέρριψε δημοσίως μεγάλο μερίδιο ευθύνης στη διοίκηση για την κακή πορεία της ομάδας. Άλλωστε, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Ελευθερία», ο Πηλαδάκης διαφωνεί με το γεγονός ότι του αναλογούν ευθύνες για την εικόνα που παρουσιάζει ο θεσσαλικός σύλλογος.

Την δυσαρέσκεια τους ωστόσο, για την κάκιστη πορεία της Λάρισας, εξέφρασαν και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας «Monsters» με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ζητώντας ανάληψη ευθυνών από όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: