Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Αναστασάκος: "Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα αλλά και την προσωπική του απόδοση στο ματς με τον Πανθρακικό μίλησε ο Ηλίας Αναστασάκος.

Ο άσος του Ατρόμητου με δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΕΡΑσπορ" αναφέρθηκε επίσης και στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Περιστερίου.

"Eίμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα μου και που αυτή η νίκη συνδυάστηκε με γκολ που πέτυχα. Έχουμε πετύχει στο πρώτο γύρο πολύ καλή συγκομιδή βαθμών αν και στις πρώτες αγωνιστικές δεν ξεκινήσαμε καλά. Η ομάδα αρχίζει και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και συνδυάζει και τα αποτελέσματα και νομίζω ότι θα έχουμε και ανάλογη συνέχεια", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε: "Δεν πήγα στον Ατρόμητο με σκοπό να δικαιωθώ απλά ήθελα να πάρω πολλά περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με πολύ καλή διοίκηση, οργάνωση και εγκαταστάσεις και ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ. Από την μεριά μου προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία.

Ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω Χριστουγέννων η ομάδα θα πραγματοποιήσει ακόμα μία προπόνηση το πρωί της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου και στη συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν πενθήμερη άδεια, έως τις 28 Δεκεμβρίου όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

*Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Μαρσέλο Ολιβέιρα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και η τεχνική ηγεσία αναμένεται να αποφασίσει την Τρίτη πότε θα εκτίσει την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: