Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Μπέος: «Ο Ρέμος έχει αγανακτήσει και θέλει να φύγει»

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και αρχικά ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές για την ομάδα του, τους Λιαπάκη, Κόρμπο, Κηπουρό, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Ηρακλή και τον Αντώνη Ρέμο λέγοντας: «Ο Αντώνης Ρέμος έχει αγανακτήσει και θέλει να φύγει από τον Ηρακλή. Απλά θέλει μία εγγύηση για ένα μέρος των χρημάτων που έβαλε. Αν δώσει και τις εγγυήσεις ότι μπορεί να οδηγήσει τον Ηρακλή ψηλά, τότε ο Αντώνης Ρέμος θα παραχωρήσει τις μετοχές και θα παρακολουθεί την ομάδα από την κερκίδα. Δεν ξέρω για τις κατασκευαστικές, το θέμα το χειρίζεται ο Αντώνης Ρέμος και καλά κάνει. Γιατί είναι αυστηρά προσωπικό, και δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Μέχρι να το ολοκληρώσει, θα υπηρετεί τον Ηρακλή με τα θετικά και τα αρνητικά»
«Είναι λογικό να είναι πικραμένος, μπήκε στον Ηρακλή μία περίοδο που για να ασχοληθεί έπρεπε να ήσουν τυχοδιώκτης ή τρελός. Αυτός τυχοδιώκτης δεν είναι. Ποιος έρχονταν τότε στον Ηρακλή; Κανείς. Αυτό δεν εκτιμήθηκε από μερίδα του κόσμου. Αυτό όμως δεν φτάνει γιατί οι φίλαθλοι αναγνωρίζουν τα αποτελέσματα όχι τις συγκυρίες. Ότι όλες οι… πόρτες είναι κλειστές, όποιος άκουγε Ηρακλή έφευγε. Είχε μαζί του συνεργάτες όπως εμένα ή τον Ξανθόπουλο, και έμεινε μόνος του. Εγώ έφυγα γιατί δεν μπορούσα να βλέπω κάποια πράγματα, ο Ξανθόπουλος γιατί παρεξηγήθηκε και έμεινε μόνος του. Ο Ηρακλής πρέπει να είναι στην πρώτη εξάδα αλλά δεν είναι εκεί. Πρέπει να δουν όλοι τι έγινε και αυτός ο άνθρωπος τελικά έμεινε μόνος του.
Όταν μου δοθεί η ευκαιρία βλέπω τον Ηρακλή, την συμπαθώ και αφιέρωσα κάποιες ώρες. Δεν ζητάω ένσημα αλλά αφιέρωσα ώρες ως ξένος. Ο κόσμος το έχει εκτιμήσει αυτό, έχω δημιουργήσει φίλους αλλά και εχθρούς γιατί είπα τα πράγματα με το όνομα τους και κάποιοι δεν το θέλανε.
Ας μπουν κάποιοι στην σειρά και ας έρθει ένας ένας και όταν κουραστώ θα με βάλουν κάτω. Κάποιοι μάγκες που μπαίνουν μέσα και τρώει η ομάδα πρόστιμο. Τι είναι ο Ηρακλής; Μαγαζί τους; Είναι ορισμένοι 30-40 που υποκινούν τον πυρήνα και είναι για… σφαλιάρες. Αν μπορούσα θα τους τις έδινα εγώ, αλλά δεν είναι δικό μου… μαγαζί. Δεν έχει βρεθεί κάποιος να τους βάλει στην θέση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: