Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Βιεϊρίνια: “Ώρα για τίτλο”


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Αισιόδοξος για την πορεία που θα έχει ο ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε στο “Αθλητικό Metropolis” και τόνισε πως ο κόσμος και η ιστορία της ομάδας αξίζουν έναν τίτλο και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει αυτό με τη φανέλα του δικεφάλου.

«Σκέφτομαι ήδη το επόμενο μισό του πρωταθλήματος, θέλω να είμαι ακόμα καλύτερος στην συνέχεια για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ», είπε ο Βιεϊρίνια και συνέχισε:

«Πέρυσι έμεινα αρκετό καιρό εκτός ομάδας, φέτος όλα πάνε καλά και έτσι θέλω να συνεχίσω, για να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και την επέκταση του συμβολαίου του: «Την επέκταση την βλέπω ως ένα βραβείο για τις εμφανίσεις μου με την ομάδα. Όσον αφορά το μέλλον μου θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου και θέλω να πάρω έναν τίτλο, πρωτάθλημα ή Κύπελλο γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία τέτοια ομάδα, που πρέπει να κερδίζει τίτλους. Όσοι αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο, καταλαβαίνουν ότι του λείπει ένας τίτλος. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τον τελευταίο τίτλο και το μεγαλείο του ΠΑΟΚ επιτάσσει έναν τίτλο. Αυτό αξίζει στην ομάδα, τον προπονητή, τους παίκτες, τον κόσμο. Πραγματικά και πέρυσι κάναμε εξαιρετική χρόνια αλλά δεν ήρθε ο τίτλος. Οπότε αυτό που λείπει από την ομάδα είναι ένας τίτλος και θα κάνω το παν για να τα καταφέρουμε».

Του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τους συμπαίκτες του: «Είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Πολύ καλοί είναι ο Γκαρσία, ο Βιτόλο, ο Κουτσιανικούλης και ο Κοντρέρας. Αλλά αν πρέπει να διαλέξω κάποιον αυτός θα είναι ο Γκαρσία, που τον αγαπάει ο κόσμος ενώ είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος».

Ενώ ρωτήθηκε και για το πρωτάθλημα ως τώρα και ποιες ομάδες ξεχωρίζει: «Θέλω να πω ότι μιλάω καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Θα ξεχωρίσω τον Ολυμπιακό για τους παίκτες που έχει αλλά και την Καβάλα που είναι η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος όντας νεοφώτιστη στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: