Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Αλέφαντος: «Ανέκδοτο ο Ντομί, ο Όσκαρ είναι μπάλωμα»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού ο Νίκος Αλέφαντος, που έσπευσε όμως στη συνέχεια να υπενθυμίσει ότι οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Φως» ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε επίσης για τον Έκτορ Κούπερ αλλά και για τις… εμπνεύσεις του Ζίκο.

Οι δηλώσεις του Αλέφαντου για:

Την εμφάνιση του Άρη: «Ήμουν σίγουρος ότι ο Κούπερ αργά η γρήγορα θα έκανε τον Άρη ομάδα. Διότι ο Κούπερ δεν είναι τυχαίος προπονητής. Έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες. Έχω δει 25 μέρες από κοντά προπονήσεις του όταν ήταν στην Ίντερ. Είναι προπονητής τακτικής, καμία σχέση με τον Μαζίνιο. Έχει αρρώστια με το 4-4-2 και ο Άρης έπαιξε καταπληκτικά το σύστημα απέναντι στον Ολυμπιακό. Τον πίεσε πολύ και τον πήρε παραμάζωμα στα χαφ».

Για αυτούς δεν του άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων: «Ο Γκαλέτι χάνεται σε ματς που κοχλάζει η εξέδρα. Γι’ αυτό δεν έμεινε στην Ισπανία! Αν του πετάξεις τενεκέ πίσω του θα τρέξει 20 μέτρα, θα τη γλυτώσει και μετά θα γυρίσει να δει τι θόρυβος ήταν αυτός. Από το πρώτο λεπτό ήταν εξαφανισμένος. Εκεί πρέπει σαν προπονητής, να τον πιάσεις και να τον εμψυχώσεις!
Ανέκδοτο η χρησιμοποίηση Ντομί στα χαφ. Εδώ τον έχουμε δει ως μπακ και όταν κάνει μια κούρσα μετά θέλει άλλα πέντε λεπτά για να συνέλθει και να κάνει και δέυτερη… Ο Όσκαρ δεν κάνει για τον Ολυμπιακό, είναι μπάλωμα και έτσι ο Άρης κέρδισε στα χαφ. Είχε τον Ναφτί που έβγαζε μάτια! Ήταν μια μικρογραφία Καρεμπέ

Για τον Ζίκο: «Ο Ζίκο έχει παραπονεθεί για τη φυσική κατάσταση της ομάδας και έδωσε τους παίκτες εννέα μέρες άδεια. Είναι μεγάλο ρίσκο! Ότι πρόγραμμα και να δώσεις στον παίκτη σου, γιορτές είναι… Ξενύχτια θα υπάρξουν, φαγοπότι… Θα χάσει τουλάχιστον το 20% της αερόβιας αντοχής του».

Για τον αν είναι πλέον φαβορί ο Παναθηναϊκός: «Ας τα αφήσουν αυτά οι Παναθηναϊκοί. Ούτε κανένα πρωτάθλημα πήραν, ούτε φαβορί έγιναν! Αν δουλέψει ο Ζίκο όπως πρέπει, αν σταματήσει τους τραυματισμούς και επιστρέψουν οι τραυματίες, πάλι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα! Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολα ματς στο δεύτερο γύρο. Να δούμε πως θα περάσει.
Θέλω να δω τον Ολυμπιακό να έχει δουλέψει σκληρά στο δεύτερο γύρο και να είναι πλήρης. Με Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Τοροσίση, Ντιόγο, απόλυτα έτοιμους και έναν παικταρά επιθετικογενή που θα πάρει ο πρόεδρος, να δούμε ποιος θα του κουνηθεί του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: