Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Σενάρια για Βορονίν στον Παναθηναϊκό


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ουκρανό επιθετικό της Λίβερπουλ, Αντρεϊ Βορονίν κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Ουκρανία.Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ουκρανό επιθετικό της Λίβερπουλ, Αντρεϊ Βορονίν κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Ουκρανία.

Όπως αναφερόταν οι "πράσινοι" θα καταβάλουν ένα ποσό που θα φτάσει το 1,5 εκ. ευρώ για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν και υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του παίκτη ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του τεχνικού των "κόκκινων", Ράφα Μπενίτεθ.

Το συμβόλαιο του Ουκρανού φορ με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης σεζόν. Μετράει 11 συμμετοχές με την Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν αλλά δεν έχει αγωνιστεί μετά το παιχνίδι με την Λιόν για το Τσάμπιονς Λιγκ στην Γαλλία στις αρχές Νοεμβρίου.

Ο 30χρονος επιθετικός τη σεζόν 2008-2009 είχε αγωνιστεί ως δανεικός από την Λίβερπουλ στην Χέρτα και πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις, καθώς είχε συνολικά 20 συμμετοχές και 11 γκολ στο ενεργητικό του.

Στο παρελθόν επίσης φόρεσε μεταξύ άλλων την φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν(2004-2007) με 92 συμμετοχές και 32 γκολ. Ο Αντρεϊ Βορονίν εξάλλου έχει 61 συμμετοχές και 6 γκολ με την Εθνική Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: