Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Υποψήφιοι Τεν Κάτε-Μουνιόθ για Σαραγόσα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί ο Χενκ Τεν Κάτε να έχει δηλώσει πως στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αποχωρήσει από την προπονητική δράση, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να μην ήταν ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του.

Τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ολλανδία θεωρούν σίγουρη την πρόσληψη του 55χρονου τεχνικού από τη Σαραγόσα, η οποία έχει βγει στην αγορά για αναζήτηση τεχνικού μετά την απομάκρυνση του Μαρσελίνιο Γκαρσία, ενώ από την πλευρά τους, τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο σύλλογος της Αραγονίας διαπραγματεύεται με τον Τεν Κάτε, έχοντας ως εναλλακτική λύση τον Βίκτορ Μουνιόθ.

Ο Ισπανός από την πλευρά του έχει συνδέσει το όνομά του με τη Σαραγόσα τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, ενώ την αγωνιστική σεζόν 2006-07 βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα πάντα με πηγές από την Ιβηρική χερσόνησο, οι συζητήσεις μεταξύ του Τεν Κάτε και των ανθρώπων της Σαραγόσα βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, με ένα μικρό "αγκάθι" στην οριστική συμφωνία να είναι το ότι χρειάζεται να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει με το "τριφύλλι" για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: