Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία ο Ταυλαρίδης


Η επιθυμία του Γιάννη Ταυλαρίδη να επιτρέψει στην Αγγλία είναι γνωστή και όπως φαίνεται... οι ευχές του εισακούστηκαν και σύμφωνα με τον μάνατζερ του αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ είχε μετακομίσει από τη χώρα μας στο Νησί για λογαριασμό της Άρσεναλ, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Γαλλία όπου και αγωνίζεται επί σειρά ετών, αρχικά με τη Λίλ και εν συνεχεία στη Σεντ Ετιέν, στην οποία ανήκει μέχρι σήμερα.Ο μάνατζερ του, Γουΐλι ΜακΚέι, μίλησε στο Skysports για το ενδεχόμενο επιστροφής του διεθνούς μπακ στην Αγγλία:"Μιλάω με αρκετές ομάδες από την Premier League για τον Στάθη και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στην Αγγλία τον επόμενο μήνα.Ο Στάθης θα είναι ελεύθερος από τον Ιούνιο και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και να επιστρέψει στην Αγγλία. Οπότε, όλα θα κριθούν το Γενάρη".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΕΛΙΟ.ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ,ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ...ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΡΦΑΡΑ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ SITE ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΠΑΔΙΟ.ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...Ε ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ!!!!!ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ 89...ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ,ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ,ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ,ΤΟ ΒΑΒΕΛ,ΤΟ LIVE A!,EΣΥ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ[ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!!ΣΕ ΜΥΛΟ,BERLIN,ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ ,ΕΚΚΕΝΤΡΟ ].ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...Α ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟTΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ.KEEP ON ROCKING!!!