Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Κ. ΡΟΝΑΛΝΤΟ - "Μου λείπει η Γιουνάιτεντ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Παρόλο που θεωρεί ότι πηγαίνοντας στην Ρεάλ Μαδρίτης, το περασμένο καλοκαίρι, έκανε την σωστή επιλογή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παραδέχτηκε, σε συνέντευξη του, ότι του λείπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, τόνισε επίσης, πως στόχος του τώρα, είναι να βοηθήσει την ομάδα του, να σπάσει το «κατεστημένο» της Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είναι εμφανώς διαφορετική χωρίς την παρουσία του Ρονάλντο, αλλά ο ίδιος ο παίκτης, θεωρεί πως έχουν άδικο όσοι λένε πως η Μάντσεστερ είναι «λίγη» χωρίς αυτόν. Μιλώντας σε δημοσιογράφους πριν την απονομή των βραβείων της FIFA τόνισε: «Νομίζω πως η Γιουνάιτεντ, τα πάει πολύ καλά φέτος. Μπορεί να έχασε δυο παιχνίδια, αλλά εξακολουθεί να είναι στην δεύτερη θέση του αγγλικού Πρωταθλήματος.

Το τι πιστεύουν οι άλλοι για μένα, είναι απλά η άποψη τους. Εμένα πραγματικά μου λείπει η Μάντσεστερ. Έπαιξα εκεί για έξι χρόνια και έχω φίλους στην ομάδα. Μου λείπει η παλιά μου ομάδα αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην Ρεάλ Μαδρίτης και πραγματικά είναι ευτυχισμένος εκεί.»

Ο Κριστιάνο, παραδέχτηκε πως η Μπαρτσελόνα, των έξι τίτλων σε μια σεζόν, πρέπει να θεωρείται η καλύτερη ομάδα του πλανήτη, αλλά δήλωσε αποφασισμένος να ανατρέψει την κυριαρχία της. «Η Μπαρτσελόνα κέρδισε τα πάντα αυτή τη χρονιά άρα είναι η καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή.

Έχει ένα δικό της στιλ παιχνιδιού και παίκτες που παίζουν καιρό μαζί, αυτό τους κάνει φανταστική ομάδα. Αλλά εμείς στην Ρεάλ, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Champions League φέτος. Θα είναι δύσκολο, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά αν δουλέψεις σκληρά και αποφασιστικά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: