Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Ο Αμπρέου φέρνει μεταγραφή


Η επικείμενη λύση της συνεργασίας με τον Σεμπαστιάν Αμπρέου και ενδεχομένως και του Γκρασιάν ανοίγει το δρόμο για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.


Ο Ουρουγουανός που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κούπερ θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν μέσα στα επόμενα 24ωρα αφού το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Μόλις συμβεί αυτό και ελευθερωθεί μια θέση ξένου που καταλαμβάνει ο 33χρονος επιθετικός θα ανοίξει ο δρόμος και για την πρώτη μεταγραφή του Άρη.
Προτεραιότητα για τον Κούπερ έχει η απόκτηση ενός αριστερού χαφ-εξτρέμ και ενός επιθετικού. Οι άνθρωποι που χειρίζονται το θέμα, έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και μόλις λυθεί η συνεργασία με τον Αμπρέου θα γίνουν και οι ανακοινώσεις. Από εκεί και πέρα οι κίτρινοι εξετάζουν και το ενδεχόμενο να λύσουν την συνεργασία και με τον Λεάντρο Γκρασιάν, η παρουσία του οποίου στις 15 αγωνιστικές του πρώτου γύρου ήταν μετριότατη.
Όσο για τις υπόλοιπες κινήσεις που αφορούν πιθανές αποχωρήσεις, όλα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή του Κούπερ από την Ισπανία όπου βρίσκεται για τις γιορτές. Τότε θα ενημερώσει τη διοίκηση για τις τελικές του αποφάσεις και θα ενημερωθούν οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: