Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Με χατ τρικ του Τέβες, 4-1 η Σίτι.


O Kάρλος Τέβες πανηγυρίζει μπροστά στους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι Ο Κάρλος Τέβες πέτυχε τρία γκολ, φτάνοντας τα 12 στην Πρέμιερ Λιγκ και οδήγησε τη Μάντσεστερ Σίτι σε άνετη νίκη με 4-1 επί της Μπλάκμπερν.
Με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της, η Σίτι έχει μόνο νίκες και πέρασε με διαφορά τερμάτων την Τότεναμ στην τέταρτη θέση.

Μόλις στο 7' σε διώξιμο του Ρόμπινσον, ο Μβαρουβάρι έκανε σκαστό σουτ και ο Τέβες έβαλε το πόδι του για να ανοίξει το σκορ. Στο 39' ο Μίκα Ρίτσαρντς έκανε εντυπωσιακή ενέργεια και γύρισε στον Μβαρουβάρι. Ο τελευταίος σούταρε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι, αλλά ο Ρίτσαρντς έτρεξε πρώτος και έκανε το 2-0.

Στο 49' ο Μβαρουβάρι γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά και ο Τέβες, όπως έρχόταν έξω από την περιοχή με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ του. Στο 61' ο Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν, που το όνομά του έχει γραφτεί για τον Ολυμπιακό, έκλεψε τη μπάλα με με αριστερό πλασέ μείωσε.

Στο 90' όμως ο Τέβες έξω από την περιοχή και με τρεις αμυντικούς μπροστά του, πλάσαρε στη γωνία του Ρόμπινσον, για να κάνει το τελικό 4-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: