Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Γιουνάιτεντ, Σίτι και Λίβερπουλ για Τζο Κόουλ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times» οι διαπραγματεύσεις της Τσέλσι με τον Τζο Κόουλ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, γίνεται... μετ' εμποδίων, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Αγγλου διεθνούς λήγει το προσεχές καλοκαίρι και πλέον οι πιθανότητες να αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ», είναι αρκετές.

Οι «μπλε» αισιοδοξούν πως τελικά θα βρεθεί η «χρυσή τομή» προτού το υπάρχον συμβόλαιο εκπνεύσει, όμως η αλήθεια είναι πως η πρόοδος που έχει σημειωθεί στις συζητήσεις τους στους τελευταίους 18 μήνες είναι ελάχιστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κόουλ απαιτεί αύξηση της τάξης των 40.000 λιρών την εβδομάδα, την οποία αν λάβει θα αμοίβεται το ίδιο αδρά με τους Ανελκά και Εσιέν, δηλαδή με 120.000 λίρες εβδομαδιαίως. Ωστόσο, η διοίκηση των Λονδρέζων δεν δείχνει ικανή να υπερβεί τις 100.000 λίρες και κάπου εκεί οι διαπργματεύσεις έχουν τελματώσει.

Εξάλλου, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιρστής έχει στο παρελθόν εκφράσει την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Τσέλσι δεν δείχνει διάθεση να μειώσει τις απαιτήσεις του.

Στο σημείο αυτό... εμφανίζονται οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, οι οποίες παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στο θέμα, ευελπιστώντας να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: