Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ηλιάδης: «Η νίκη με ΑΕΚ, το καλύτερο φάρμακο»

Ηλιάδης: «Η νίκη με ΑΕΚ, το καλύτερο φάρμακο»

Ο Στέλιος Ηλιάδης έλαβε σήμερα το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής. Την βράβευση έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Ηλιάδης που τόνισε την χρησιμότητα του Ηλιάδη στο φετινό Ηρακλή, ενώ του ευχήθηκε να έχει ακόμη καλύτερη συνέχεια και να πετύχει και άλλα γκολ. Από την πλευρά του ο μέσος του Ηρακλή είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να παίρνω αυτό το βραβείο από έναν βετεράνο ποδοπσφαιριστή που όλοι θαυμάζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου. Το καλό ήταν ότι κέρδισε η ομάδα και με το δικό μου και με τα άλλα δύο γκολ. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Προερχόμαστε από μία ήττα σε ένα τοπικό ντέρμπι που μας στεναχωρησε πολύ. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ που έρχεται είναι δύσκολο όμως μία νίκη θα είναι το καλύτερο φάρμακο για την συνέχεια. Θα δούμε με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια. Εξαρτάται από την δική μας απόδοση αν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε ή όχι».

Για το αν αισιοδοξεί για το μέλλον, μετά τις διοικητικές ανακατάξεις τόνισε: «Όταν υπάρχουν εξωαγωνιστικά προβλήματα επηρεάζονται οι παίκτες. Εμείς πρέπει να τα αφήσουμε έξω όμως αυτά γιατί βρισκόμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αν δεν είμαστε ενώμενοι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: