Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Κούπερ: "Στόχος μας το κύπελλο"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ko/kosmosari_2009_7_14_17_46_55_b.jpgΜε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Αστέρα Τρίπολης (13/01, 17:00) στα πλαίσια της φάσης των 16 του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος.Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης σημείωσε: "Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και αυτό το γνωρίζουμε άπαντες στην ομάδα. Στόχος μας φυσικά είναι η κατάκτηση της νίκης που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να πάρουμε αυτό το οποίο θέλουμε. Είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για την κατάκτηση του στόχου μας και με την συνδρομή του κόσμου μας να φτάσουμε στην πρόκριση. Όλοι μαζί ενωμένοι θα κυνηγήσουμε με την απαιτούμενη προσοχή τη νίκη και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Απών από την αποστολή αναμένεται να είναι σίγουρα ο Ίαν Ντέιλι με τον διεθνή Ιρλανδό στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή να υπέστη διάστρεμμα Γ΄ βαθμού με αποτέλεσμα να είναι απών για τον επόμενο ένα μήνα. Ακόμα απόντες θα είναι ο Ευθύμης Κουλουχέρης αλλά και ο Νταρίο Φερνάντες την ίδια ώρα που από χθες στις προπονήσεις επέστρεψε από χθες ο Κρίστι Βανγκέλι. Με 800 φιλάθλους στα Γιάννενα

Μετά από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γιάννενα, αποφασίστηκε να φιλοξενηθούν στο γήπεδο των Ιωαννίνων 800 φίλοι του Άρη στο παιχνίδι της Κυριακής για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Κάτι τέτοιο άλλωστε είχε συμφωνηθεί από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν και είχαν φιλοξενηθεί και φίλοι του ΠΑΣ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τα εισιτήρια να κοστίζουν 15 ευρώ.

Απών με Πανθρακικό ο Γκιάρο

Την ίδια ώρα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε ο Ρονάλντο Γκιάρο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή, να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάν Νασούτι θα απουσιάσει από τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ ο Μεντί Ναφτί θα απουσιάσει από τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: