Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Πανθρακικός: Δερμιτζάκης ο διάδοχος του Καρτιέ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Αλμπέρτ Καρτιέ κατάφερε να συμπληρώσει 17 αγωνιστικές στον πάγκο του Πανθρακικού παρά τον πενιχρό απολογισμό των μόλις δύο βαθμών (εντός έδρας ισοπαλίες με Άρη και Αστέρα Τρίπολης), όμως δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής.

Οι παράγοντες των "κροκόδειλων" βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα σε επαφές με προπονητές προκειμένου να βρουν τον άνθρωπο που θα πάρει τη σκυτάλη στην τεχνική ηγεσία, και όπως όλα δείχνουν ο "εκλεκτός" θα είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, ο 41χρονος προπονητής πραγματοποίησε τη Δευτέρα ταξίδι στην Κομοτηνή όπου και είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου Θοδωρή Σαββάκη, με τους δύο άνδρες να "δίνουν τα χέρια" και τη συμφωνία να είναι για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Δερμιτζάκη αναμένεται ωστόσο, καθώς για να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτείται προηγουμένως να λυθεί το συμβόλαιο με τον Αλμπέρτ Καρτιέ, κάτι που θα γίνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει ο Καβαλιώτης τεχνικός ομάδα της Super League έχοντας καθίσει στο παρελθόν στον πάγκο των Ατσαλένιου και Διαγόρα Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: