Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

"Νυχτοπερπατήματα" στο Τορίνο για Ροναλντίνιο!

http://www.sport24.gr/ast/cov/MI/MILAN_2010_1_12_10_44_27_b.jpg Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", ο 29άχρονος Βραζιλιάνος άσος δεν ανέβηκε στο πούλμαν της αποστολής των "ροσονέρι" για να επιστρέψει στο Μιλάνο όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, αντίθετα προτίμησε να παραμείνει στο Τορίνο και να περάσει μία όμορφη βραδιά ξεφαντώματος μαζί με φίλους και συμπατριώτες του.

Η αρχή για τον "Ντίνιο" έγινε με την επίσκεψή του στο βραζιλιάνικο εστιατόριο "Copacabana" που βρίσκεται δύο βήματα από την έδρα των "μπιανκονέρι", όπου εκεί έμεινε για λίγη ώρα για να γιορτάσει με τούρτα και σαμπάνια τα γενέθλια του αδερφού του και μάνατζέρ του Ρομπέρτο ντε Ασίς (συμπλήρωσε στις 10 Ιανουαρίου τα 39 του χρόνια).

Φυσικά, η διασκέδαση για τον λάτιν άσο δεν σταμάτησε εκεί αλλά είχε και συνέχεια στο νυχτερινό κέντρο "Copa Rio", όπου βρέθηκε και τραγούδησε το γκρουπ "Cem por cem", με τον Ροναλντίνιο να ξεκινάει το χορό τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα: οι γυναίκες προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν και οι άνδρες να τον φωτογραφήσουν μέσω κινητών.

Το αποκορύφωμα μίας ξέφρενης βραδιάς για τον παίκτη ήταν φυσικά όταν του ζητήθηκε να ανέβει στο πάλκο και να συνοδεύσει μουσικά το συγκρότημα, με εκείνον φυσικά να μην χαλάει... χατήρι και να ανταποκρίνεται με χαρά στο κάλεσμά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: