Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη ο Αστέρας Τρίπολης


Από την προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης Στη Θεσσαλονίκη μετακομίζει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς θα παραμείνει στη συμπρωτεύουσα μέχρι και το Σάββατο το βράδυ. Η ομάδα της Αρκαδίας την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Αρη για το Κύπελλο Ελλάδος και το Σάββατο τον ΠΑΟκ για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ετσι η αποστολή δεν θα επιστρέψει στην Τρίπολη.

Γι αυτό το λόγο ο Βαγγέλης Βλάχος την Τρίτη ανακοίνωση τους παίκτες που θα πάρει μαζί του: Βασίλης Λαμπρόπουλος, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Οράσιο Καρντόσο, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Έντερ, Ζεάν Κάρλος, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Αντριάν Μπαστία, Σεμπάστιαν Καρέρα, Νίκος Λαζαρίδης, Στάθης Ρόκας, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Τσικόντζι Ουντότζι, Ρικάρντο Εστέβες, Λούκας Βίλτσες, Ματίας Ντεγκρά, Σίλβα Μαρσελάο, Νίκος Αναστασόπουλος, Αντώνης Λαδάκης και Βαγγέλης Καούνος.

Στην Τρίπολη έμειναν έξι ποδοσφαιριστές, οι Ίσραελ Νταμόντε, Λιονέλ Ρίος, Γαβριήλ Αποστολίδης, Γιώργος Αμπάρης, Γιάννης Σεντεμέντες και Γιάννης Μητσέας, που θα ακολουθήσουν καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: