Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Το μπαλάκι στην ΑΕΚ


Το μπαλάκι στην ΑΕΚ

ΠΙΕΖΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΝΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.-

Από την ώρα που ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο μίλησε για την επιθυμία του πελάτη του να φύγει απ’ την ΑΕΚ, οι φήμες για τη μεταγραφή του 24χρονου άσου στον Ολυμπιακό έχουν φουντώσει για τα καλά.

Η πλευρά του παίκτη αποφάσισε να βγει και να πιέσει ανοικτά την διοίκηση της Ένωσης, την ίδια ώρα που στο λιμάνι περιμένουν μια απάντηση, στη πρόταση που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν καταθέσει για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Αναμφίβολα, ο μάνατζερ του Σκόκο, Παύλος Διαννής δεν προχώρησε τυχαία στην κίνησή του. «Ο Νάτσο δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ και θέλω να το κατανοήσουν οι μέτοχοι», είναι ίσως η χαρακτηριστικότερη ατάκα πίεσης προς τη «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.

Όπως εξίσου σημαντική ήταν η τοποθέτησή του πως ο πελάτης του δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2011, αλλά προτιμά να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Θα είναι αυτό το βήμα ο Ολυμπιακός;

Δύο εκατομμύρια και ποσοστό μεταπώλησης

Το βέβαιο είναι πως ο Σκόκο γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και δεν έχει πρόβλημα να μετακινηθεί στο λιμάνι. Εκεί που εντοπίζεται το πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους» είναι στην απάντηση της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες λένε πως εδώ και μέρες ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του στην ΑΕΚ, αλλά ακόμη δεν έχει λάβει απάντηση. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι Πειραιώτες προσφέρουν 2 εκατομμύρια ευρώ συν ποσοστό (40 ή 50%) σε περίπτωση μεταπώλησης του Σκόκο.

Η περίεργη σιωπή από πλευράς ΑΕΚ, για την οποία ενημέρωσε νωρίτερα ο sportdog με ρεπορτάζ του Γιάννη Μαραζιώτη, είχε ως αποτέλεσμα να φουντώσουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες για μετακίνηση του Αργεντινού στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: