Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Τον Αλγερινό Αράς έφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Σαλίμ Αρας Η προσπάθεια της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννενα για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού συνεχίζεται. Στο πλαίσιο αυτό οι Ηπειρώτες δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Αλγερινό Αράς, ο οποίος αγωνίζεται στην γαλλική Μπαστιά. Ο παίκτης είναι μεσοπειθετικός και αριστεροπόδαρος.

Ο Αράς έχει γεννηθεί στην Αλγερία στις 14 Ιουλίου 1982 και είναι μάλιστα και διεθνής. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί 13 φορές στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και έχει πετύχει ένα γκολ.

Επίσης έχει αγωνιστεί και στις Στρασβούργο, Μαρσέιγ, Τουλούζ και Ρεμς. Οπως μάλιστα συμβαίνει και με πολλούς συμπατριώτες του, έχει αποκτήσει γαλλικό διαβατήριο και έτσι αγωνίζεται ως κοινοτικός.

Ο παίκτης έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στα Γιάννινα, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με την διοίκηση και αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Από κει πέρα, δεν φαίνεται να προχωράει η απόκτηση των δύο Βόσνιων παικτών από την δεύτερη ομάδα της Καϊζερσλάουτερν. Ο Τζάκα, που ήταν να έρθει στην Ελλάδα επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα, ενώ με τον Νταμιάνοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια ομάδα και έχει προταθεί, δεν έχει υπάρξει επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: