Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Εστογιανόφ: «Τέρμα οι βλακείες»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον του χθεσινού ΔΣ του Πανιώνιου ο Φαμπιάν Εστογιανόφ για τη συμπεριφορά του στο ματς με την ΑΕΚ και τον προπηλακισμό του Αραούχο.

Ο «Λόλο» απολογήθηκε στο ΔΣ για εκείνο το περιστατικό και τόνισε χαρακτηριστικά: «Τέρμα οι βλακείες! Δεν θα ξαναγίνει τίποτα παρόμοιο. Ηταν λάθος μου που μπήκα σε μία τέτοια διαδικασία εκείνη τη μέρα», με τον Ουρουγουανό να τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο βάσει εσωτερικού κανονισμού.

Ο κανονισμός προβλέπει σε τέτοιες περιπτώσεις ο ποδοσφαιριστής να καταβάλει το 3% του συμβολαίου του, με τον «Λόλο» να έχει ετήσιες απολαβές περίπου 400.000 ευρώ. Ητοι, οι 12.000 ευρώ θα πάνε κατευθείαν στον «κουμπαρά» που υπάρχει στο Κορωπί (με τα πρόστιμα να μοιράζονται στους, τρόπον τινά, «αφανείς ήρωες» της ομάδας: μασέρ, φροντιστές και φυσιοθεραπευτές).

Από την πλευρά του ο Ουέλινγκτον απολογήθηκε, διότι είχε καθυστερήσει κατά μία ημέρα να επιστρέψει από την άδεια των Χριστουγέννων και τιμωρήθηκε και αυτός με πρόστιμο (στην περίπτωση του Βραζιλιάνου το ποσό που θα καταβάλει είναι περίπου 1.800 ευρώ).

Στο ΔΣ τέθηκε επί τάπητος και η περίπτωση του Ντακόλ (έχει ακόμα συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2011), που είναι άφαντος από τις γιορτές. Ο Βραζιλιάνος φορ δεν έχει προσφέρει καθόλου στους «κυανέρυθρους», έχει υψηλό συμβόλαιο και αναζητείται φόρμουλα για τη λύση του...

Τέλος, συζητήθηκε από τα μέλη του ΔΣ (το «παρών» έδωσε και ο Κώστας Τσακίρης) η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με το ματς με τον Λεβαδειακό την προσεχή Κυριακή να χαρακτηρίζεται οριακό από όλους, ενώ δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του τεχνικού των Νέων, Καλτσή (οι «κυανέρυθροι» δέχτηκαν 8 (!) γκολ από τον Εργοτέλη)..

Ανακοινώθηκε χθες η απόκτηση του Σάμαρη για 4,5 χρόνια, ενώ σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο Τσότσαλιτς, αφού λύθηκε το πρόβλημα με τη βίζα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: