Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Μαλεζάς: «Να αποτελέσει την απαρχή»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την πίστη ότι η σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού θα αποτελέσει την απαρχή για καλά αποτελέσματα στο μέλλον στα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τις αθηναϊκές ομάδες εξέφρασε ο Στέλιος Μαλεζάς, μιλώντας στη «SportDay».

Αρχικά, ο 25χρονος στόπερ αναφέρθηκε στην αμυντική λειτουργία του «Δικεφάλου», λέγοντας ότι «καλή άμυνα σημαίνει καλή αμυντική λειτουργία. Κατ' επέκταση αυτό σημαίνει ότι ο κάθε παίκτης, ακόμα και ο σέντερ φορ και οι πλάγιοι εξτρέμ στον τομέα ευθύνης τους θα πρέπει να κάνουν ό,τι καλύτερο για να μην περνάει η μπάλα προς την τελευταία γραμμή, που είναι η άμυνα. Πιστεύω ότι όλο αυτό δεν το κάνουμε όσο καλά θα μπορούσαμε. Μπορούμε και πολύ καλύτερα».

Στη συνέχεια, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Πάμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες. Αυτός είναι ο στόχος από το ξεκίνημα της χρονιάς. Εχουμε πει ότι θα τα δίνουμε όλα για τη νίκη και αν δεν μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, όπως στην Καβάλα, όταν η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτε, τότε εντάξει… Θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, είτε στα πλέι οφ είτε δεν ξέρω και εγώ πού. Το να λέμε ότι πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο είναι κάτι μακροχρόνιο και εμένα δεν μου αρέσει».

Ο Μαλεζάς τόνισε ότι «είναι τρεις βαθμοί, αλλά στο Καραϊσκάκη κερδίσαμε και σε ψυχολογία, γιατί είχαμε στην άκρη του μυαλού μας το πρόβλημα στα ντέρμπι και το τι φταίει. Πιστεύω ότι δεν ήταν μία νίκη-φωτοβολίδα και θα αποτελέσει απαρχή για καλά αποτελέσματα φέτος και του χρόνου».

Καταλήγοντας, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Δεν μπορεί να συστήσει ο ποδοσφαιριστής κάτι στον κόσμο. Ζήσαμε καλές και κακές στιγμές και κάποιες φορές ο κόσμος μάς φέρθηκε κάπως απότομα. Αυτός ο κόσμος, όμως, γεμίζει το γήπεδο και θέλω να τους πω ότι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα. Ολοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε και με τη στήριξή τους αυτό θα το πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: