Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Άρης Καμία ανησυχία για Κόκε


Καθησυχαστικό εμφανίζεται το ιατρικό επιτελείο του Άρη σχετικά με την συμμετοχή του Σέρχιο Κόκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη.

Ο Ισπανός επιθετικός των «κίτρινων» ταλαιπωρείται από κάκωση στον ώμο και την Τρίτη ακολούθησε αποθεραπεία, όμως εκφράζεται η πεποίθηση πως θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση των Πηγαδιών. Η προετοιμασία της ομάδας του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για τον συγκεκριμένο αγώνα ξεκίνησε την Τρίτη με πρωινή προπόνηση.

Ο Αργεντινός τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Ντάριο Φερνάντεζ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Το ιατρικό επιτελείο του Άρη συνέστησε στον παίκτη να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για τον φόβο υποτροπής.

Επίσης, Ο Μεντί Ναφτί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς έχει υποστεί μια διάταση. Ο μέσος των «κίτρινων» είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την Ξάνθη. Επίσης, ο Ίαν Ντέιλι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η επόμενη προπόνηση των «κίτρινων» είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: