Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Μιχαλίτσιος: «Να μην είμαι γλάστρα»


Μια παλιά δόξα του Άρη επιστρέφει για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο στον οποίο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία. Ο Γιάννης Μιχαλίτσιος, ο οποίος έχει διατελέσει και προπονητής των «κιτρινόμαυρων» επιστρέφει στο τμήμα σκάουτινγκ. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις στο «Αθλητικό Metropolis»

«Είχα ένα προγραμματισμένο ραντεβού με τους ανθρώπους του Άρη νωρίτερα από την πρόταση από τα Τρίκαλα. Άκουσα τους ανθρώπους της ομάδας και τα όσα μου είπαν. Από τη στιγμή που με ζητά ο Άρης να είμαι στο τιμ της ομάδας δεν θα πήγαινα αλλού. Εγώ στον Άρη θέλω να δουλέψω και να βοηθήσω, να είμαι σημαντικός και να μην παριστάνω τη… γλάστρα. Μου είπαν ότι θα είμαι σημαντικός, ότι θα έχω σχέση στο να βρω παίκτες για την επαγγελματική και τη δεύτερη ομάδα και την οργάνωση των τμημάτων της. Ο τρόπος τους έδειξε ότι με ήθελαν και με έκαναν να αρνηθώ μια μεγάλη πρόταση. Ευχαρίστησα τους ανθρώπους από τα Τρίκαλα και πάντα για εμένα ο Άρης είναι μπροστά από κάθε τι άλλο. Είναι τιμή για κάποιον να συνεργάζεται με τον Κούπερ, έναν καταξιωμένο τεχνικό που έχει αλλάξει τον Άρη σ’ αυτό το διάστημα που βρίσκεται», ήταν οι δηλώσεις του, αποκαλύπτοντας πρόταση συνεργασίας των Τρικάλων.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία για την επιστροφή του Γιάννη Μιχαλίτσου στην οικογένεια του ΑΡΗ. Ο Γιάννης Μιχαλίτσος που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO θα στελεχώσει το τμήμα σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας και παράλληλα θα είναι ο- τεχνικά- υπεύθυνος των ομάδων Κ21 και Κ17».

Δεν υπάρχουν σχόλια: