Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Με Νιόπλια και του χρόνου!

http://www.sport.gr/files/news/2010-01-26/1264496489_nioplias_250x.jpgΟταν στις 8 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας αποφάσισε να λύσει την συνεργασία με τον Χενκ Τεν Κάτε και να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού τον Νίκο Νιόπλια, αρκετός κόσμος έκανε λόγο για τεράστιο ρίσκο, απ` τη στιγμή που ο 45χρονος προπονητής, ναι μεν είχε περάσει με επιτυχία από τις μικρές εθνικές ομάδες, όμως δεν είχε παραστάσεις από πάγκους συλλόγων. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε για το ρίσκο που πήρε, ενώ και ο Νιόπλιας φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα που έβαλε με τον εαυτό του.

Μόλις ενάμιση μήνα στην ομάδα ο κοζανίτης τεχνικός έχει βάλει τη δική του σφραγίδα με τον Παναθηναϊκό να πείθει με την απόδοσή του ακόμη και όταν δεν κερδίζει, όπως ακριβώς έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Αρη. Οι πράσινοι μετά από έξι χρόνια βρίσκονται αγκαλία με τον τίτλο και όλα δείχνουν ότι ο Νιόπλιας κερδίζει με το σπαθί του την ανανέωση του συμβολαίου του (σ.σ. έχει υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι σε πρώτη φάση) στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Μόλις κατακτηθεί και μαθηματικά το πρωτάθλημα ο Νικόλας Πατέρας και ο Κώστας Αντωνίου θα φωνάξουν τον Νίκο Νιόπλια και τον συνεργάτη του Κριστόφ Βαζέχα, προκειμένου να τους γίνει επέκταση των συμβολαίων τους και να συζητήσουν για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς με στόχο μια πανίσχυρη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: